Nie jesteś zalogowany.
Nie zauważyłem tematu o tym anime wiec postanowiłem go założyć.Jestem po 10 odcinku tegoż anime i już no moim skromnym zdaniem ,anime jest porostu rewelacyjne i wciągnęło mnie i moją żonkę :)Już dawno nie widziałem tak dobrego Fantasy. Z tego co zdążyłem się zorientować Manga liczy sobie 128 tomów ,a póki co anime tylko 26 odcinków.Czy wiadomo coś o kontynuacji projektu??? Komuś Jeszce aż tak spodobała się ta seria??
~Hyuga, to nie jest oparte o mange a light novelke, która jest wydawana od 1979 roku.
Ostatnio edytowany przez KieR (2010-04-10 21:56:16)
~Hyuga, to nie jest oparte o mange a light novelke, która jest wydawana od 1979 roku.
Już chyba nie... czytałem w Arigato, że autorka zmarła.
"Ore no Imouto jednak miało jakieś tam przesłanie czyli, że 14 latka może grać w zboczone, incestowe gry +18 pod warunkiem, że się dobrze uczy i nie sprawia innych problemów" - Ken-chan
z czego tylko kilka pierwszych tomów wyszło przetłumaczonych; tak czy inaczej anime rewelka
Anime jakieś imo super nie było, ale odpychające też nie było, takie w sam raz
od czasu Berserka i Lodoss to guin saga jest jedna z lepszych anime tego gatunku.Zastanawiam sie majac materialu na 20 lat tworzą tylko 26 odcinków:( chyba że zamierzają wydawać sezonami?:)
Drugi sezon Guin Saga będzie miał miejsce zaraz po kontynuacji anime Claymore i rozpoczęciu wydawania Berserk OVA.
Drugi sezon Guin Saga będzie miał miejsce zaraz po kontynuacji anime Claymore i rozpoczęciu wydawania Berserk OVA.
Pokaż spoilerCzyli nigdy.
Haha, Berserk w przygotowaniu, jeszcze tylko Claymore ;P