Nie jesteś zalogowany.
Legendy głoszą, że dokończy jak zacznę oglądać, ale to tylko legendy...
Legendy? A może Liga Legend? ;D
Liga Legend głosi, że jak Abyss zacznie oglądać Seto no Hanayome, to Seba skończy suba? Trochę to nielogiczne :E
Gdy Abyss zacznie oglądać Seto no Hanayome nie będzie miał czasu na Ligę Legend. Spowoduje to, to, że seba vel psyche nie będzie miał z kim grać i także zaprzestanie gry. Zaoszczędzony czas będzie mógł przeznaczyc na tłumaczenie Seto no Hanayome.
Może też dojsc do szantażu, czyli Abyss nie zagra z Sebą w Ligę, dopóki ten nie skończy SnH.
Widzę, że więcej nas czeka. : P
Space Dandy 01 oraz 02 z BD.
Pozostałe epki wcześniej przetłumaczonych odcinków, a także tych brakujących, pojawią się w ciągu najbliższych dni.
Ostatnio edytowany przez seba609 (2016-10-10 13:49:29)
Lupin, he's a nice man. Why he's cool, you know, he uses his walther. Yeah, the machine cries, bang bang.
Lupin III - seria 1 - 01 z BD.
Wydanie sprawdzone pod kątem nowego angielskiego tłumaczenia [wydanie Discotek]. Pozostałe odcinki już niedługo.
Pierwszy post zaktualizowany.
Lupin, he's a nice man. Why he's cool, you know, he uses his walther. Yeah, the machine cries, bang bang.
Space Dandy S2 02, 03, 04, 05, 06.
Trzy odgrzewane kotlety i dwa odcinki, które nie zostały przeze mnie jeszcze nigdy przetłumaczone. Jeśli jest tu ktoś, kto na nie czekał, życzę miłego. Mam nadzieję, że jakość tłumaczenia dorówna poprzednim. Całość wydam do końca tygodnia, zostało mi do przetłumaczenia jakieś półtora odcinka.
Lupin III - Seria 1 - 05 z BD.
Co ten Lupin tak dużo zajmuje? Dzięki za Dandysa.
~Shounen . DBNao.net . Grupa Mirai . Cytaty z anime
Po prostu mogę sobie pozwolić na większy rozmiar [upload rzędu 800 kb/s], a sprawdzałem jakość obrazu na większym monitorze niż własny [32"] i wygląda to zacnie [bazuję na wydaniu z bakabt od neo1024]. Zależy Ci na 480p? ;>
Liczę na mały komentarz dotyczący tłumaczenia tych brakujących odcinków, ewentualnie jakieś błędy, może być na pw. Byłoby miło
Ostatnio edytowany przez seba609 (2016-10-20 22:17:53)