Nie jesteś zalogowany.
witam, mam następujący problem otóż gom player od jakiś kilku odcinków nie chce mi odtwarzać odcinków shippuudena (horriblesubs) 720dp mkv. obraz na początku w pierwszej sekundzie, stoi dźwięk leci dalej następnie wszystko się tnie, gdy próbuje przestawić obraz na inny czas pokazują mi się piksele. W wcześniejszych odcinkach również (horriblesubs) 720dp mkv nie było takiego problemu. Dzieję się to tak od około 7 odcinków. Pobieram z animetake.com. Proszę o pomoc w rozwiązaniu mojego problemu ponieważ gom player to mój najlepszy odtwarzać:P.
Kiedyś GOM miał swój własny zestaw filtrów/kodeków i nie korzystał z niczego zewnętrznego. Jeśli nadal tak jest, to:
a) zainstaluj nowszą wersję
b) baw się w podmianę filtrów w folderze z instalacją
c) zmień playera
Try MPC, albo KMPlayera. Raz zainstalowałem tego GOM'a i nie bardzo.
Ostatnio edytowany przez Harz (2010-06-03 22:41:51)
"Why? Because Trolling is a Art!"
~Pablo Picasso
[ciach mod]
A wracając do tematu zrób tak jak napisał Pisak, najlepiej usuń matroske i zainstaluj nowszą wersję jak jest.
Ostatnio edytowany przez Hero (2010-06-03 22:42:10)
Oh, żałosny cieniu związany w ciemnościach patrzący z pogardą na ludzi, sprawiając iż cierpią, twa dusza pogrążyła się w karmie grzechu. Chcesz się przekonać czym jest śmierć?
dobra zainstalowałem KMplayer tylko teraz mam pytanie jak zrobić że napisy nie znikały mi za czarnym obrazem gdy chcę je przesunąć na sam dół?
ok już sobie poradziłem miłego dnia