Nie jesteś zalogowany.
Strona Konwentu
Druga tura rezerwacji
No to co? 5 część konwenciku dla zboczuszków? xD Chciałbym się dowiedzieć, kto wybiera się na to warszawskie spotkanie. Pierwsza tura rezerwacji jakoś szybko przeleciała, ale właśnie rozpoczęła się druga, nie ma co czekać, po co marudzić... Radzę się pospieszyć, jeśli ktoś się spóźnił, bo wejściówki mogą szybko zniknąć I dodatkowe pytanko statystyczne, kto zamawiał wraz z wejściówką koszulkę?
Ostatnio edytowany przez ghostpl22 (2010-06-16 21:46:18)
być może się wybiorę na spacerek, bo mam niedaleko
ale to być może, bo kto wie, co w lipcu będzie, bo mam wtedy sesję
ghostpl22, nie bądź taki pewien ;P
Bez podstawowego zestawu narzędzi tj. kombinerki i obcęgi, śrubokręt, i klamka do okien, z tej szkoły nie dało się zerwać
Rozumiem nover, że chcesz zrobić coś odwrotnego chyba ci nie wyjdzie bo wszystkie okna już chyba powymieniali...
Ja będę na legalu, zdążyłem się opłacić w 1 turze
a kto powiedział, że coś nielegalnego szykuję?
to , że powymieniali to akurat na plus dyrektora
swoją drogą, Sigall, który ty rocznik jesteś? bo może gdzieś z widzenia się znamy, chyba, że zacząłeś uczęszczać do tej szkoły po 2002
Plus dla dyrekcji... szkoda, że na tego plusa nie zdążyłem się załapać...
2000-2004 Klasa LTB.
Ostatnio edytowany przez Sigall (2010-06-17 21:48:46)
Ja bym się wybrał, ale zarezerwowane podobno wszystko.
Może ktoś nie jedzie i po prostu odsprzeda wejściówkę?
Jeśli tak to proszę o kontakt.
Największe zdziwienie było, gdy nagle przerwali rezerwacje, a mieli uprzedzić, gdy wyprzedadzą już 80 %.
Na szczęście w tym samym dniu wpłaciłem kase ^^.
A tak nawiasem mówiąc, ktoś się wybiera na tego LARP Resident Evile?
Ja jadę również załapałem się w pierwszej turze. A koszulkę sobie darowałem : P
A tak nawiasem mówiąc, ktoś się wybiera na tego LARP Resident Evile?
A na czym on dokładnie będzie polegał? Udawaniu zombiaka lub żołnierza?
Trzeba się zapisać do tej zabawy czy można dołączyć "z ulicy"?
Trzeba się zapisać.
Tyle, że żywsza gromada ma już wszystkie osoby i tylko trupy mają wolne miejsca.
Jak że zostały 2 dni, odświeżam ;] Na bank idzie więcej osób, może niektórzy suberzy chcieliby się spotkać http://anime.com.pl/Ecchicon__5ummer_5p … ,1163.html Tu jest dostępna mini lista obecności dla osób zarejestrowanych w anime.com.pl ;]
Mam pytanko do społeczności- czy ktoś mógłby wziąć piłkę do nogi? Szkoła ma fajne boisko można by zagrać meczyka Ewentualnie sama pompka by wystarczyła
No jakby mogło zabraknąć mnie ;3 Będę choćby nie wiem co, też w ostatnim dniu opłaciłem xD
"Szanuj wroga swego, bo możesz mieć gorszego" By Moja Babcia
Trochę dziwny pomysł... z tą piłką. A Rose, nawet jeśli ktoś ci odsprzeda, to i tak nie wejdziesz jeśli nie ma cię w bazie danych konwentu.
"Szanuj wroga swego, bo możesz mieć gorszego" By Moja Babcia
Dlaczego dziwny?
Na Animatsuri była piłka i było paru chętnych do gry