Nie jesteś zalogowany.
Strony Poprzednia 1 2 3 4 Następna
Ech, to ja wolę siatkówkę ;3
"Szanuj wroga swego, bo możesz mieć gorszego" By Moja Babcia
Ja chcę brać udział w cat fight!
=3
Mam pytanko do społeczności- czy ktoś mógłby wziąć piłkę do nogi? Szkoła ma fajne boisko można by zagrać meczyka Ewentualnie sama pompka by wystarczyła
Czemu wcześniej nie mówiłeś? Jakbym wiedział, że są chętni do grania, tobym się tylko dla tej "atrakcji" na ecchi wybrał, a tak to zonk :/
"Skazany na zajebistość"
jak można lubić piłkę nożną ;S brrr
Dyrcie napisał:Mam pytanko do społeczności- czy ktoś mógłby wziąć piłkę do nogi? Szkoła ma fajne boisko można by zagrać meczyka Ewentualnie sama pompka by wystarczyła
Czemu wcześniej nie mówiłeś? Jakbym wiedział, że są chętni do grania, tobym się tylko dla tej "atrakcji" na ecchi wybrał, a tak to zonk :/
I tak trzeba było wbijać >< Dostałbyś piwko za minione korki i motywerę na szybszą dla następnych xD
No chętnych jak na razie nie ma wielu ba nawet kilku nawet piłki nie ma
W siatkówkę też mogę zagrać. W kosza też.
Ogólnie lubie sport i lubie się ruszać, mam nadzieję że będzie można pograć w cokolwiek albo się chociaż pościgać
Składzik Szkoda, żę nie będzie otwarty ]:->
Też będę na Ecchi, aczkolwiek powiem wam, że jeżeli będą jakiekolwiek szanse na to aby mnie spotkać, to co najwyżej przez przypadek na jakimś evencie, bo plan jest tak rozłożony, że nawet nie jestem pewien kiedy będę jadł .
Ej ale one się pokrywają... .
No właśnie w tym problem - obecnie zastanawiam się nad tym, na które się wybrać, a nawet na jedzenie za wielu przerw nie ma .
Ghost może się spikniemy przed wejściem ;S ? Obmyśli się co i jak z tym fansubami, bo to może być ciekawe. ;p A samemu nie chce mi się chodzić po konwencie a co do piwa hmm... cały tydzień mam na nie ochotę ;P
No widzisz ;S Bo piwo chodzi za mną przez cały tydzień.
Strony Poprzednia 1 2 3 4 Następna