Nie jesteś zalogowany.
Odcinek 01
Odcinek 02
Odcinek 03
Odcinek 04
Odcinek 05
Odcinek 06
Rozdzielczość: 848x480
Źródło: DVD
Zapraszam na bloga. Nie będzie już torrentów.
Ostatnio edytowany przez Lawliet (2011-01-01 19:47:35)
Jako{zuy przecinek} że źródłem jest DVD to rozdziałka 848x480. DDL jest, wystarczy wejść na bloga i kliknąć magiczną zakładkę projekty, a twym oczom ukażę się numer odcinka, crc, data jego dodania jak i linki do torrenta i ddl.
Ostatnio edytowany przez Lawliet (2010-08-25 20:30:52)
Za tą serię masz już 1 plusa . 2 dostajesz za to że wydajesz ją w formacie dvdrip . Oby tak dalej , a zostanę twoim fanem
Super. Czekałem, aż ktoś zacznie tłumaczyć, to wspaniałe anime . Ja obejrzę gdy zostanie przetłumaczony cały 4 sezon
Żeby nie zapeszać . Mam pytanie . Czy będziesz wydawał Majora w takim samym tempie co wydajesz Shiki ?
Ostatnio edytowany przez max-kun (2010-08-25 19:04:45)
Znaczy się tak. To wszystko zależy od korekty i ściągania się iso. W tej chwili mam 84% całości(9voli) i czekam na korektę 2 epka. Tłumaczenie idzie bardzo dobrze, bodaj już 7 epków. Tak więc, będę wydawał jak będę miał korektę iso. Może to być kilka epków w tygodniu, albo w ogóle. 7 epek Shiki zostanie wydany wraz z 8 ^^ Gdyż byłem na "wakacjach" i jak wróciłem stwierdziłem, że zrobię dwupak xD Poza tym korektorka Shiki ma problem z netem i monitorem xD Znajdę kogoś na zastępstwo. Chyba ^^
Ostatnio edytowany przez Lawliet (2010-08-25 19:31:39)
Nom, 6 i 7 są już przetłumaczone, muszę je jeszcze tylko przejrzeć i poprawić, a 8 już zacząłem tłumaczyć i mam około 1/3, więc tłumaczenia jest spory zapas ^^
Będzie korekta - wyjdą kolejne epki xD
To tym faktem bardzo poprawiłeś mi humor . Niech moc będzie zwami ^^
Jako, że
Jako że
bodzio, wiesz przecież doskonale, że ja i przecinki to jak... KieR i DD XD Tak, wiem to podstawy xD Przepraszam, a teraz udam się na karnego jeżyka xD
Ostatnio edytowany przez Lawliet (2010-08-25 20:23:49)
Tempo wydawania na razie zależy ode mnie, a jako że jestem dość leniwy, jakieś ekspresowe ono raczej nie będzie. Postaram się jednak zwiększyć obroty, coby nie było, że wszystko to moja wina.
Dodano drugi odcinek + info na blogu.
Ostatnio edytowany przez Lawliet (2010-08-26 01:18:10)
Odcinek 03 dodany. info na blogu.
Odcinek 04 dodany.
05 na blogu.
jak korektor ruszy, albo znajdzie się nowy.
Proponuje dodać pliki na MegaUpload bo obecny serwer jest strasznie wolny, a pliki duże, nie wiem czy tylko mi ściąga 35kb/s, czy wszystkim.