Nie jesteś zalogowany.
Strony Poprzednia 1 2 3 4 Następna
z niecierpliwością czekam na kolejne odcinki pozdrawiam:)
Jestem dosc wymagajacy jesli chodzi o napisy do seriali baseballowych, wiec przewaznie nie ogladam z polskimi napisami, zeby mnie cholera nie trafila Jednak za kazdym razem staram sie chociaz raz rzucic okiem. Dlatego na pierwszy ogien poszedl 1 epek. Z tego co mi sie rzucilo w oczy to:
Major i Minor League - sam osobiscie pozostawialem to zawsze nieprzetlumaczone, bo amerykanie maja troche pogmatwany system. Wasze tlumaczenie zupelnie mi nie pasuje, no ale
Spikes - to niestety nie sa kolce [na obrazku widac, ze sa to raczej blaszki ]. W druzynie mowimy po prostu "spajki" :]
gdyby tylko czlowiek mial troche wiecej czasu i lepiej znak angielski [z 2 mozna cos zrobic, z 1?]
Dzięki za opinie XD
tak więc... Szukamy korektora, który zamie się ową serią. Obecny korektor niestety ma dużo spraw na głowie i nie jest w stanie zając się majorem na chwilę obecną.
Jeśli jest ktoś chętny do pomocy, proszę o kontakt.
Ostatnio edytowany przez Lawliet (2011-01-01 19:50:54)
Wreście 6 epek ^^ . Mam pytanko . Planujecie może zrobić torrenta z epami 1-6 . było by miło ^^
Wreście 6 epek ^^ . Mam pytanko . Planujecie może zrobić torrenta z epami 1-6 . było by miło ^^
Błąd na błędzie i błąd pogania. Zakładam, że to skutki ostrej imprezy
max-kun napisał:Wreście 6 epek ^^ . Mam pytanko . Planujecie może zrobić torrenta z epami 1-6 . było by miło ^^
Błąd na błędzie i błąd pogania. Zakładam, że to skutki ostrej imprezy
A mi wydaje się, że ten typ już tak ma.
Torrent? a co to takiego? Welcome to poland.
Czy tylko mi nie działa wasza strona?
"I spend my time by looking out the window
Ignoring everything that the teacher is saying"
Fansubs padło. to i nasz blog.
bodzio napisał:
Błąd na błędzie i błąd pogania. Zakładam, że to skutki ostrej imprezybesamir napisał:
A mi wydaje się, że ten typ już tak ma.
- Masz racje . Bodzio Jeszczę się nie mam dosyć po sylwestrze
- A jeśli chodzi o tego typa Besamir to się tutaj nie zgodzę
Ps jakby co torrent to takie coś dzięki czemu policja może cię namierzyć
Policja?! O boże! To straszne! Ja pierdziele! Nie! Jezusie! Maryjo! Szatanie! Łojezu! Srsly?! No way! To jest zbyt straszne! Nie mogę! Nie będę mógł spać! M jak miłość!
Ps jakby co torrent to takie coś dzięki czemu policja może cię namierzyć
Po co ma się bawić w namierzanie klienta jak po prostu od ovh/mu/rapida łatwiej będzie wziąć logi trafficu?
-=PIERWSZA TROLLOWA MIĘDZYNARODÓWKA=-
dobre, lepsze, radzieckie!
max-kun napisał:Ps jakby co torrent to takie coś dzięki czemu policja może cię namierzyć
Po co ma się bawić w namierzanie klienta jak po prostu od ovh/mu/rapida łatwiej będzie wziąć logi trafficu?
bo to oldschool jest.
mam napisy do 07 po korku. jak "se" ściągnę iso ze starego kompa. to "se" przekoduje i wydamy. nie będzie to trwało 2 miechy. moze w przyszłym tygodniu was tym uraczymy.
nie.
Ostatnio edytowany przez Lawliet (2011-01-02 17:03:15)
Takie pytanko z mojej strony. Major 4 , epki 1-5 będą udostępnione w DDL? BO z tego co zauważyłem to tylko 6 jest.
Wszystkie epki są w DDL na fileserve, dopiero co sprawdzałem.
Przepraszam za głupie pytanie. Już znalazłem.
Witam kiedy bedzie dodany 7 odcienk mam nadzieje ze jeszcze w te ferie. pozdrawiam /
Strony Poprzednia 1 2 3 4 Następna