Nie jesteś zalogowany.
Sprzedam pierwsze 19 tomów polskiego wydania mangi FMA za 280 zł...
Wszystkie tomy są w dobrym stanie z wyjątkiem jednego, który jest uszkodzony.
TZN
Wypadło parę kartek i zostały taśmą przyklejone.
Zainteresowanych kupnem proszę wypowiadać się tutaj lub pisać do mnie na PM albo na gg(podane w profilu).
PZD
Być zakochanym w kimś I wiedzieć, że to beznadziejne ||________ Miałeś ochraniać mi plecy ______
_______________ Że ta osoba _________________||___ A ty tymczasem Wbiłeś w nie sztylet __
Nigdy Cię tak nie dotknie, Ani nie spojrzy na Ciebie ___||____________ ...Bez słowa... __________
____________Tak jakbyś tego chciał ____________|| To się nazywa Być fałszywym przyjacielem!
Drogo... zważywszy na to, że każdy tom kosztował (nowy) 14,95
(więc za całość prosto od wydawcy wychodzi 284,05zł)
Sam wczoraj odkupiłem pierwsze 16, stan igła za 2stówki :d
Sprzedam pierwsze 19 tomów polskiego wydania mangi FMA za 280 zł...
Wszystkie tomy są w dobrym stanie z wyjątkiem jednego, który jest uszkodzony.
TZN
Wypadło parę kartek i zostały taśmą przyklejone.
Zainteresowanych kupnem proszę wypowiadać się tutaj lub pisać do mnie na PM albo na gg(podane w profilu).
PZD
W takim stanie i w dużej ilości to nawet za 200 nie sprzedasz.
"Ore no Imouto jednak miało jakieś tam przesłanie czyli, że 14 latka może grać w zboczone, incestowe gry +18 pod warunkiem, że się dobrze uczy i nie sprawia innych problemów" - Ken-chan
to koleżanki manga. Ona chciała po tyle to za tyle napisałam : D
Być zakochanym w kimś I wiedzieć, że to beznadziejne ||________ Miałeś ochraniać mi plecy ______
_______________ Że ta osoba _________________||___ A ty tymczasem Wbiłeś w nie sztylet __
Nigdy Cię tak nie dotknie, Ani nie spojrzy na Ciebie ___||____________ ...Bez słowa... __________
____________Tak jakbyś tego chciał ____________|| To się nazywa Być fałszywym przyjacielem!