Nie jesteś zalogowany.
Jak masz dobry sprzęt to nawet FullHD odtworzysz.
Mam pytanie czy na ekranie o rozdzielczości 1024x760 można wyświetlić plik o roz. 1280x720 ?
Sam mam taką rozdziałkę i odtwarzam.
Odpowiem nieco przewrotnie:
Można, ale po co?
Odpowiem nieco przewrotnie:
Można, ale po co?
No właśnie... Teraz nawet na telefonach z rozdziałką 800x480 da się odtwarzać filmy HD... tylko po co?
Tłumaczenia są jak kobiety. Wierne nie są piękne, a piękne nie są wierne.
DUDi napisał:Odpowiem nieco przewrotnie:
Można, ale po co?No właśnie... Teraz nawet na telefonach z rozdziałką 800x480 da się odtwarzać filmy HD... tylko po co?
A po to że przy moim lcd wysiadło dolne podświetlenie i obraz mam u dołu ciemniejszy
Hiroyuki napisał:DUDi napisał:Odpowiem nieco przewrotnie:
Można, ale po co?No właśnie... Teraz nawet na telefonach z rozdziałką 800x480 da się odtwarzać filmy HD... tylko po co?
A po to że przy moim lcd wysiadło dolne podświetlenie i obraz mam u dołu ciemniejszy
To trzeba było tak od razu, że zepsuł Ci się monitor - dopóki go nie naprawisz / wymienisz to musisz się jakoś przemęczyć na mniejszym. Obraz w większej rozdziałce zostanie proporcjonalnie zmniejszony i dopasowany. eot.
Tłumaczenia są jak kobiety. Wierne nie są piękne, a piękne nie są wierne.
Będzie wyświetlany w całości. Proporcje zostaną zachowane (chociaż zależy od odtwarzacza też chyba) - po bokach, albo góra/dół pojawią się tylko czarne paski jak odpalisz na Fullscrean.