Nie jesteś zalogowany.
Strony 1
Tłumaczenie: Aniki00
Korekta: Yuny, Asan
Typesetting: Asan
Karaoke: Yuny
opis niebawem
Odcinek 1
Odcinek 2
Odcinek 3
Odcinek 4
Odcinek 5
Odcinek 6
Odcinek 7
Odcinek 8
Odcinek 9
Odcinek 10
Odcinek 11
Odcinek 12
Odcinek 13
Kiedy ostatnie odcinki?
Kiedy ktoś zmotywuje mi Asana, żeby je skorekcił :|
Subarashi, miło, że czekasz na nas, ale jeśli chodzi o motywację, weź przekonaj mi pewnego lenia, co korekty robić nie chce Jeżeli ci się uda, to chyba będę ci pokłony składała.
Z opisu w temacie 'informacje i ogłoszenia' wnioskuję, że moje poganianie by nic nie dało. Jedyne co mam do zaoferowania Asanowi to kolekcja lubieżnych zdjęć japonek (nie ja ją tworzyłem, ale posiadam ją dzięki uprzejmości pewnej osoby xD ). Nie wiem czy by poszedł na taki układ ;D
Dobra, który to taki leń? Niech no go tylko dorwę! Już ja się z nim policzę !
Cholera, Subarashi, Ty kusicielu . Muszę się zastanowić. Ech, dobra, nad czym ja tu myślę, czekam na PW z linkiem
A tak całkiem poważnie - skończy się sesja, skończę Merry. Jak wyfarcę, to może jeszcze w czerwcu projekt będzie zakończony.
Ostatnio edytowany przez Asan (2011-06-13 00:51:44)
Nie słuchaj go, Asanek nie ma sesji, on przecież nie studiuje, tylko chodzi i żubry straszy
"Nadzieja matką głupich".
Ja już tyle czekałem, że odechciało mi się oglądać tego animca, ale może się skuszę, gdy wydacie wreszcie te napisy.
Ostatnio edytowany przez Oberleutnant (2011-06-13 15:50:20)
Wiem, że pewnie niepotrzebnie wygrzebię stary wątek, ale co mi tam, raz się żyje.
Pytanie do grupy, a właściwie bardziej do Asana, czy warto jeszcze czekać? Wszak sesja już się raczej skończyła, a w sumie coraz bliżej do kolejnej, więc miło byłoby dostać jakieś info odnośnie projektu, choćby miałoby to być: "Będzie za rok". (Wtedy będzie można zacząć odliczać te 365 dni.)
Pozdrawiam.
U mnie sesja się skończyła dopiero w tamtym tygodniu . Do końca września na pewno to dokończę, postaram się nawet wcześniej.
Strony 1