Nie jesteś zalogowany.
Strony 1
OAV'ka ta jest streszczeniem 1 serii TV, została jednak wzbogacona o kilka nowych scen oraz nową muzykę.
O projekcie:
Tłumaczenie: Jubei
Korekta: Itsuko, detalite
Timing: Jubei
Typesetting: Jubei
Karaoke: Bakura
Efekty: Jubei, KiRA
Kodowanie: KiRA
Quality Check: Spirit of Fire, Geass
Dane techniczne:
Video: x264
Audio: AAC
Źródło: DVDrip r1
Zapowiedź w formie AMV:
hasło: Shinuta
VanDread Taidouhen AMV
Ostatnio edytowany przez Shinuta (2011-02-23 23:56:26)
Od października '09 tylko AMV i nawet info zostało źle napisane (audio acc)? Grats.
-=PIERWSZA TROLLOWA MIĘDZYNARODÓWKA=-
dobre, lepsze, radzieckie!
Obejrzane - wywalone.
Gdyby to miało lepszy dźwięk, to może puściłbym jeszcze raz, bo nawet wpada w ucho.
Jak Wam się chce coś poprawiać, to "Swój" piszcie z małej. Stosujecie zamienną pisownię, więc nawet logiki to nie ma.
"Ostra Kosmiczna Miłość" -> można dać i z małej i bez cudzysłowia i w ogóle lepiej przetłumaczyć, np. gorąca...
Reszta rzeczy (TL, edycja i kara) jest w dobry mstanie.
Spodziewałem się czegoś więcej, ale to tylko klip muzyczny.
Żeby nie było, dzięki za poświęcenie. ;]
Ostatnio edytowany przez koni (2011-02-24 00:14:22)
Anime makes you stupid
Żeby to jeszcze było w lepszej jakości gdzieś (apropo dźwięku)... jedyny raw jaki to miał w sobie to... cholera-go-wie-co to 700mb coś w jakimś archaicznym czymś. O dziwo w rawie to było na początku filmu, na płycie DVD R1 zaś tego nie było (na oryginale sprawdzane)... cholera go wie co to za AMV, skąd tam się wzięło i w ogóle.
Hm, co jest potrzebne, żeby to otworzyć? W MPC mam tylko dźwięk, inne playery tego nie trawią. Dlatego bardzo mnie to ciekawi, od ponad roku nie miałem problemu z kodekami.
Hm, co jest potrzebne, żeby to otworzyć? W MPC mam tylko dźwięk, inne playery tego nie trawią. Dlatego bardzo mnie to ciekawi, od ponad roku nie miałem problemu z kodekami.
Też tak miałem. Wystarczyła re-instalka na najnowsze CCCP.
U mnie śmiga na wszystkim.
Działa w MPC. A niby ja miałem schrzanione kodeki, co, bodzio? Włączone i wywalone, co to za badziew...
Czegoś fajnego.
Poza tym miałem nadzieję, że wydacie animca, ale widzę, że nie ma na co liczyć.
Czegoś fajnego.
No cóż, mi się AMV podoba. Wszak są gusta.
Poza tym miałem nadzieję, że wydacie animca, ale widzę, że nie ma na co liczyć.
Co do tego, to nie wiadomo jak będzie. Wszystko rozbija się o kwestie kodowania, które mi się nie spodobało.
Co do tego, to nie wiadomo jak będzie. Wszystko rozbija się o kwestie kodowania, które mi się nie spodobało.
To znajdź mi porządnego rawa/ISO R2J (bo na R1 to wygląda o wiele gorzej niż ten shit-raw w wmv3 co mi dałeś). Albo stosować się do przestorgi "nie oglądać na fullscreenie, no chyba że jest się masohistą" albo "przerób se na PSP/iphona/komórkę i wtedy oglądaj" - w sumie ja tak QC robiłem, na PSP, bo na dużym LCD nie dało się oglądać (mówię tu o pierwszej edycji sprzed roku). Ja bym to wydał w cholerę i zapomniał że takie coś istniało.
Sorry Jubi, z gówna ci diamentu nie zrobię... tym bardziej że to na oryginalnej płycie wygląda tragicznie (panorama w 4:3, po prostu najs).
Sorry Jubi, z gówna ci diamentu nie zrobię... tym bardziej że to na oryginalnej płycie wygląda tragicznie (panorama w 4:3, po prostu najs).
Nie po imieniu Vir...;p Co do kodowania, to wiesz, że rozchodzi mi się o suby głównie. No ale tego chyba poprawić się nie da.
Edit. Ooo nawet efekty się posypały... najs...
Ostatnio edytowany przez Shinuta (2011-02-24 23:01:27)
Strony 1