Nie jesteś zalogowany.
Jedna z oav z serii Votoms, związana z wątkiem głównym, jednak brak znajomości serii TV nie ma aż tak dużego wpływu na zrozumienie treści tej oav (no dobra, ma wpływ).
Chirico przybył do A'koby, jego celem jest zdobycie jiririum dla Fyany, oczywiście Gotho, Cocona i Vanilla też się w to wplączą. Każdy z własnych powodów. Jednak znów będzie musiał stawić czoła zakusom wojskowych, którzy chcą wykorzystać swojego specjalnego żołnierza, by pozbyć się Chirico i zdobyć dostęp do technologii PS Gilgamesza.
Rozpiska chronologii serii Votoms
anidb
Dwóch panów robiło przy korekcie (dostali skrypt jednocześnie), za co chcę im podziękować. Może się ujawnią sami
Źródło takie sobie, sądzę, że jak na taki staroć, nie jest źle.
A link do epka i patch do niego na kanale irc.
#bodzio@irc.irchighway.net
Ostatnio edytowany przez bodzio (2011-06-11 20:15:27)
Nareszcie ktoś wydał hardka dobrego animu
-=PIERWSZA TROLLOWA MIĘDZYNARODÓWKA=-
dobre, lepsze, radzieckie!
a może jakiś terrent albo fileserve bo IRC jest molo przyjazny
a może jakiś terrent albo fileserve bo IRC jest molo przyjazny
Nie, irc jest bardzo przyjazny, siedzą tam wypasione na cudzym nieszczęściu trolle.
Jak masz np. operę, wystarczy wybrać zakładkę 'czat'\'dołącz do kanału'\'konto' (tu wybrać irc.irchighway) i w kanał wpisać 'bodzio'. I po chwili jesteś na kanale, a tam, w nagłówku, masz linka do oav na megaupload i patch do epka.
fajnie, ale ja tylko Firefoxa używam :[
Więc instaluj mIRC czy coś tam albo poczekaj, aż jakaś dobra dusza upnie spatchowane wydanie.
bodzio, skomplikuj to bardziej. Patcha dawaj w spakowanym pliku na hasło, które będziesz kamuflował w postach czy na blogu
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA
fajnie, ale ja tylko Firefoxa używam :[
To sobie zainstaluj też operę
Więc instaluj mIRC czy coś tam albo poczekaj, aż jakaś dobra dusza upnie spatchowane wydanie.
bodzio, skomplikuj to bardziej. Patcha dawaj w spakowanym pliku na hasło, które będziesz kamuflował w postach czy na blogu
E tam, rzucę test i ten, kto postawi wszystkie przecinki poprawnie, dostanie epek.
Ostatnio edytowany przez bodzio (2011-06-11 22:15:14)
To już będzie totalnie po hardcorze xP
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA
Spoko, i tak nikt nie pojawi się na kanale, żeby pobrać tego votomsa xd
Spoko, i tak nikt nie pojawi się na kanale, żeby pobrać tego votomsa xd
Akurat to było oczywiste, bo i tak 10 osób na krzyż w ogóle ogląda Votomsa, mało kto widział Peruzen Files czy serię tv, więc...
=======Korektę posta wykonał qwig=======
Ostatnio edytowany przez bodzio (2011-06-11 22:43:18)
ini napisał:a może jakiś terrent albo fileserve bo IRC jest molo przyjazny
Nie, irc jest bardzo przyjazny, siedzą tam wypasione na cudzym nieszczęściu trolle.
Jakaś aluzja?
qwig napisał:Spoko, i tak nikt nie pojawi się na kanale, żeby pobrać tego votomsa xd
Akurat to było oczywiste, bo i tak 10 osób na krzyż w ogóle ogląda Votomsa, mało kto widział Peruzen Files czy serię tv, więc...
Zatem nie ma obaw, że ci po to wyjadą z online. Po co więc forsować szare komórki, wysilać się nad komplikowaniem rzeczy?
Ja tam w ramach protestu poczekam na normalną wrzutę. Animu i tak oglądału.
Nie bądź zbyt hardy, życie krótko trwa,
A los twój marny, co przeznaczył, to ci da.
Nie bądź zbyt hardy...
bodzio napisał:qwig napisał:Spoko, i tak nikt nie pojawi się na kanale, żeby pobrać tego votomsa xd
Zatem nie ma obaw, że ci po to wyjadą z online. Po co więc forsować szare komórki, wysilać się nad komplikowaniem rzeczy?
Jakiego protestu, to czysty trolling, jutro lub pojutrze wrzucę torretna, dziś mi się już nie chciało.
Dołączam się do protestu (krzyża pod Pałacem Prezydenckim już nie ma, więc to w tej chwili jedyny słuszny protest ).
A na serio, od bardzo dawna nie wchodziłem na jakikolwiek kanał ircowy i nawet dla bodziowych Votomsów się nie złamię.
Odchodząc nieco od tematu, zmieniło się coś może na kanałach ircowych? Jak jeszcze na nie wchodziłem to wyglądało to mniej więcej tak:
7:02 - [ja] czesc
9:05 - [ktoś] cze
14:50 - [inny ktoś] cze wam
22:30 - [jeszcze inny ktoś] yo
23:59 - [ja] dzieki za interesujaca rozmowe, nara
Dołączam się do protestu (krzyża pod Pałacem Prezydenckim już nie ma, więc to w tej chwili jedyny słuszny protest
Ej, są jeszcze ludzie wierni ideałom, co nie oddają krzyża
slymsc napisał:Ja tam w ramach protestu poczekam na normalną wrzutę. Animu i tak oglądału.
Dołączam się do protestu (krzyża pod Pałacem Prezydenckim już nie ma, więc to w tej chwili jedyny słuszny protest ).
A na serio, od bardzo dawna nie wchodziłem na jakikolwiek kanał ircowy i nawet dla bodziowych Votomsów się nie złamię.Odchodząc nieco od tematu, zmieniło się coś może na kanałach ircowych? Jak jeszcze na nie wchodziłem to wyglądało to mniej więcej tak:
Bo to tak wygląda za dnia, trolle rozwijają się nocą - większa część dram na ansi powstała w zalążku właśnie na ircu. Nie wiem, jak z innymi kanałami, ale mój bywa żywy nawet jak mnie tam nie ma xD
Jakbyś, Bogusz, nawet wrzucił softy na Ansi, dał linka do jakiś rawów, to i tak na żadnej stronie z online to by się nie znalazło - nie ta liga. I to się tyczy wszystkich Votomsów.
Jakbyś, Bogusz, nawet wrzucił softy na Ansi, dał linka do jakiś rawów, to i tak na żadnej stronie z online to by się nie znalazło - nie ta liga. I to się tyczy wszystkich Votomsów.
I to mnie właśnie bardzo cieszy, bo nie boję się o serię TV xD
Tak, powyższe zdanie dowodzi, że ją aktualnie tłumaczę.
I to mnie właśnie bardzo cieszy, bo nie boję się o serię TV xD
Tak, powyższe zdanie dowodzi, że ją aktualnie tłumaczę.
Byś w końcu tą drugą kinówkę Urusei skończył, bo wygląda na to, ze ja prędzej serię TV skończę.
Nie bądź zbyt hardy, życie krótko trwa,
A los twój marny, co przeznaczył, to ci da.
Nie bądź zbyt hardy...
Odchodząc nieco od tematu, zmieniło się coś może na kanałach ircowych? Jak jeszcze na nie wchodziłem to wyglądało to mniej więcej tak:
Są ludzie, którzy widzą tylko szatana w internecie... więc wiesz, berecik Ci się przekrzywił.
W temacie kanału pojawił się link do fileserve, bo ten ma MU podobno poleciał.
Zainteresowani mogą wejść na kanał dość szybko przez webchat irchighway: http://webchat.irchighway.net/ w nick wpisać swój nick (niesamowicie skomplikowane...), w channels wpisać "#bodzio" (bez cudzysłowu) i nacisnąć "Connect". Następnie podziękować za votomsy (chyba macie trochę kultury, ne? ), kliknąć na link fileserve na górze strony i potwierdzić opuszczenie strony
Ostatnio edytowany przez qwig (2011-06-12 09:23:56)