Nie jesteś zalogowany.
Gundam
Kidou Senshi Gundam 0080: Pocket no Naka no Sensou
Sieg Zeon! Czyli Gundam.
- No to wchodzę do Jakuba na podwórze - ciągnął opowieść Semen - A on coś opieka na ognisku. Na rożnie znaczy się...Ja go pytam: “Jakub, gdzie upolowałeś taką żółtą wiewiórkę? “, a on mi na to: “Powiedziało, że nazywa się Pikaczu”...
Drodzy państwo, z powodu pewnych niedomówień i różnicy zdań z szefostwem AE rezygnujemy z wydania pod tym szyldem. Głosowanie jest nadal ważne, seria, którą wybierzecie, zostanie wypuszczona pod szyldem [ANSI]
Zaktualizowałem pierwszy post, zmian w zasadach nie ma, ostatnie głosy podliczyłem.
Ostatnio edytowany przez Quithe (2011-06-26 19:24:48)
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA
Angel Cop
Koko wa Green Wood
Soukou Kihei Votoms: Gen-ei Hen
Pytanie z czapy - te Grastensholm to kolejne wcielenie bodzia? (Swoją drogą nasuwa mi to skojarzenie z Sagą o Ludziach Lodu, która przewinęła mi się przez ręce całe wieki temu.)
Nie bądź zbyt hardy, życie krótko trwa,
A los twój marny, co przeznaczył, to ci da.
Nie bądź zbyt hardy...
bodzio twierdził, że to nie on, ale go tam ufix-sama wie.
-=PIERWSZA TROLLOWA MIĘDZYNARODÓWKA=-
dobre, lepsze, radzieckie!
Koko wa Green Wood
Pytanie z czapy - te Grastensholm to kolejne wcielenie bodzia? (Swoją drogą nasuwa mi to skojarzenie z Sagą o Ludziach Lodu, która przewinęła mi się przez ręce całe wieki temu.)
A bo to ważne kto? Ważne, żeby zrobili dobrze i na czas
Głosy znów podsumowane
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA
coś tam Votoms coś tam, na to głosuje. Tak mnie prosili, więc i tak robię!
To jest głosowanie pod anfo-event w dalszym ciągu czy przemianowane zostało na AnSi-Event? Nie śledze tych wszystkich dram na różnych frontach dlatego pytam. Widzę zmiany.
Masz wszystko napisane, wysil się.
To jest głosowanie pod anfo-event w dalszym ciągu czy przemianowane zostało na AnSi-Event? Nie śledze tych wszystkich dram na różnych frontach dlatego pytam. Widzę zmiany.
Nie, nie jest to już głosowanie na AE. Event został przemianowany na Troll-Event!
Masz odpowiedź na tej stronie, wytłuszczoną nawet w poście Q.
A DD głupoty pisze
Ostatnio edytowany przez bodzio (2011-06-27 22:15:40)
Nawet nazwa tematu wskazuje, co i jak.
-=PIERWSZA TROLLOWA MIĘDZYNARODÓWKA=-
dobre, lepsze, radzieckie!