Nie jesteś zalogowany.
Pewnie większość powie tak: Encody Woorena w 720p//1080p 10bit + wasze tłumaczenie
Ostatnio edytowany przez max-kun (2013-03-30 19:15:03)
Mam małe pytanko odnośnie tej dziwnej propozycji.
Wam zależy konkretnie na moim tłumaczeniu czy korekcie Crane'a, czy encodach Woorena, czy może samym znaczku "[RTT]"?
Mi zależy na twoim tłumaczeniu i korekcie Crane'a aby mieć całość ze świata Fate z jednego źródła.
Samo Carnival Phantasm kisi się na dysku od momentu pojawienia się torka i czeka na obadanie ale nastąpi to dopiero
po F/Z N.
Btw, jakim programem sprawdzaliście CRC swoich wydań, bo HashCalc odmawia działania przy tych plikach, LOL.
[RTT] Fate ⁄ Zero 21 [BD 1080p][Hi10P AAC][486430C] - A przy tym pliku to całkiem ktoś dał za przeproszeniem dupy
[RTT] Fate ⁄ Zero 21 [BD 1080p][Hi10P AAC][486430C] - A przy tym pliku to całkiem ktoś dał za przeproszeniem dupy
Takie CRC wskazuje Anidb. Tam tego nie sprawdza automat?
Ale CRC32 raczej powinno mieć chyba 8 cyfr znaków, a nie 7, czyż nie?
Ostatnio edytowany przez KieR (2013-04-05 17:54:21)
Owszem na AniDB sprawdza to automat i wskazuje przy tym odcinku "C486430C". Ktoś po prostu źle skopiował CRC32 (brakuje "C") do nazwy pliku i tyle, zdarza się, zwłaszcza przy takiej ilości odcinków.
Ja mam HashTab (dokładnie w wersji 4.0).
PS. Nagrywasz to na płyty/ zostawiasz dla potomnych, że CRC sprawdzasz? Bo jak zobaczyć i usunąć, to niewarto marnować czasu (chyba że coś nie działa, wtedy warto sprawdzić).
To ja dałem ciała
Zjadłem jedną literkę a nie mogłem sprawdzić przez ten cholerny ukośnik w tytule, gdzie już wszystko poskładałem w całość. Mam w zwyczaju jeszcze raz wszystko sprawdzać, w tym wypadku nie udało mi się.
Dziękuje ci za umieszczenie tego w bazie fapsub.
Ostatnio edytowany przez Wooren (2013-04-05 20:01:09)
~LordCrane, ta, na f.pl wrzucam
Czemu wywaliliście linka do torrenta z 1 posta, mowa o wydaniu BD?
Bo zamknąłem serwer i torrent nie ma już mojego wsparcia.
Ale jak co to seed jest, ewentualnie dajcie znać jak ktoś chce dociągnąć.
Sorry za post pod postem, ale na torrenta od bodajże wczoraj rzuciło się relatywnie sporo amerykanów . Przecież nie jest w kategorii angielskich subów . Zadziwiający przypadek.
Sorry za post pod postem, ale na torrenta od bodajże wczoraj rzuciło się relatywnie sporo amerykanów . Przecież nie jest w kategorii angielskich subów . Zadziwiający przypadek.
To Amerykanie. Pewnie rzucili się, bo 1080p i mało zajmuje (i w dodatku to nie reencode).
Ostatnio edytowany przez marek2fgc (2014-06-26 20:57:15)
Co ja im zrobiłem?
Wstanie strona z FTP? Bo akurat niedawno zacząłem pobierać całą serię na dysk i brakuje mi tylko 6 odcinków 2 sezonu
Serwer nam wybuchł. Obecnie mozolnie składam go z resztek co zostały. Nie jestem optymistą i prawdopodobnie już nie wstanie. :]