Nie jesteś zalogowany.
Strony Poprzednia 1 2 3 Następna
Kolejny odcinek paczki z kawiarenki. Trochę nie miałem weny, ale mam nadzieję, że napisy okażą się w miarę strawne. Dodałem także tłumaczenie openingu, lecz nie znalazłem nigdzie tekstu endingu. Tym razem w odcinku czeka nas dużo sytuacji z życia wziętych, ale nie chcąc spoilerować, zaproszę Was tylko do obejrzenia tegoż odcinka.
A na koniec kadr na zachętę:
Ostatnio edytowany przez Ciechu04 (2012-04-17 18:16:08)
Pr0 tip: zwracaj uwagę na to, czy zdanie jest złożone i czy warto gdzieś umieszczać przecinki. Bo rzucasz je na prawo i lewo bez potrzeby.
Pr0 tip: zwracaj uwagę na to, czy zdanie jest złożone i czy warto gdzieś umieszczać przecinki. Bo rzucasz je na prawo i lewo bez potrzeby.
Dzięki, starałem się tego nie robić, bo już mi ktoś to wypominał i mam nadzieję, że to był ostatni raz.
Dodałem także opening, lecz nie znalazłem nigdzie endingu.
o_O Znaczy się, że animu było bez opa i enda? Zuch chłopak. Skanlatorskim ideą nic nie jest straszne, przetrwają wszystko. To my robimy mangi, skurczysyny!"
Ostatnio edytowany przez arystar (2012-04-17 17:59:26)
-=PIERWSZA TROLLOWA MIĘDZYNARODÓWKA=-
dobre, lepsze, radzieckie!
o_O Znaczy się, że animu było bez opa i enda? Zuch chłopak. Skanlatorskim ideą nic nie jest straszne, przetrwają wszystko. To my robimy mangi, skurczysyny!"
Pokaż spoilerCzy przypadkiem nie chodzi o tłumaczenie piosenek?
Oj, czepiasz się. Poprawiłem. Teraz powinno być wszystko zrozumiałe.
Wiadomo, że to skrót myślowy. Że też Wam się to nie nudzi
~Shounen . DBNao.net . Grupa Mirai . Cytaty z anime
Istnieje. Nawet ostatnio trochę pogrzebałem przy tym odcinku. Powiem tyle: opóźnienie niestety wyszło stąd, że zbliża się koniec roku szkolnego, a nauczyciele z mojego liceum pomyśleli, żeby zrobić parę sprawdzianików przed ostatecznym terminem, do tego doszły poprawy itp. stąd wynikło to, że od jakiś 2 tygodni nie miałem kiedy się zabrać za tłumaczenie. Myślę, że pewnie niedziela-poniedziałek(góra wtorek) będzie, bo większość już mam przetłumaczone, ale nie wiem jeszcze jak będzie wyglądal mój weekend. Zapewne też od przyszłego tygodnia (w końcu) będą te odcinki pojawiały się częściej.
@Camizi, wakacje są.
Ciechu zobacz co zrobił jakiś debil: http://www.kreskoweczki.pl/kreskowka/68 … przyjazni/. To jest jeden z już ponad dziesięciu, które są tak zrobione...
Hehe, prawie jak z niektórymi wydaniami od HS
Strony Poprzednia 1 2 3 Następna