Nie jesteś zalogowany.
Witam,
firma Cenega po raz drugi zaproponowała nam współpracę. W zamian za promocję ich nowej gry (Ultimate Marvel vs Capcom 3) przekażą nam:
- 3x Super Street Fighter IV Arcade Edition na PC lub
- 12-14% zniżki na zakup gry Ultimate Marvel vs Capcom 3 na wybraną konsolę (PS3 lub Xbox 360)
Powyższe fanty otrzymają userzy, którzy zajmą czołowe miejsca w naszym konkursie
A zatem redakcja animesub.info ogłasza konkurs o treści:
Przedstaw w wybrany przez ciebie sposób ulubioną postać z uniwersum Marvela lub Street Fightera.
Może to być komiks, zdjęcie, rysunek, cosplay etc. - cokolwiek, co da się przedstawić na forum
Prace proszę wysyłać na adres kane_w[małpka]tlen.pl w temacie wpisując "Konkurs ANSI". Aha, w treści maila proszę jeszcze podać swój nick na ANSI
Zasady konkursu (mogą ulec zmianie):
- konkurs trwa do 23:59 27 listopada 18 grudnia 2011
- wynik zostanie ogłoszony najpóźniej 3 21 grudnia 2011
- każdy uczestnik może wysłać tylko jedną pracę
- w mailu musi zostać podany nick z ANSI, pracę trzeba wysłać ze skrzynki użytej do rejestracji w naszym serwisie
- głównym kryterium oceny pracy będzie pomysł/"fajność"/miodność - aby w miarę możliwości nie faworyzować osób, które zawodowo zajmują się tematem
- trzy najlepsze prace zostaną nagrodzone grą, prace wyróżnione zniżką (chyba, że autor, którejś ze zwycięskiej trójki zechce wymienić grę na zniżkę)
- nagrodzone prace zostaną opublikowane na forum
- osoba biorąca udział w konkursie musi potwierdzić (w e-mailu), że jest autorem pracy
- zwycięskie prace w drodze głosowania wytypuje redakcja
- użytkownik db_chii nie może brać udziału w dogrywce z racji tego, iż już wygrał pierwszy etap konkursu
PS. Przy tworzeniu np: komiksu, można oczywiście wykorzystać screeny z trailera czy grafiki znalezione w sieci (w komiksie ocenia się dobór obrazków i treść).
Jakieś pytania? Uwagi?
Ostatnio edytowany przez Kane (2011-12-04 21:26:14)
Imperare sibi maximum est imperium
"najpóźniej 3 listopada 2011"
0_o Chyba grudnia...
Ej no kurde! To dyskryminacja konsolowców! Chciałem wziąść udział, ale za zniżkę nie chce mi się.
"najpóźniej 3 listopada 2011"
0_o Chyba grudnia...
marek2fgc, i tak fajnie, że coś jest. Poza tym nie powiesz mi, że napisałeś ten post z konsoli podłączonej do neta, prawda?
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA
@Quithe, tylko że ja nie mam dwurdzeniówki i karty graficznej 512MB by to odpalić.
Gdybym jeszcze miał PSP, to pewnie bym napisał :p
@Quithe, tylko że ja nie mam dwurdzeniówki i karty graficznej 512MB by to odpalić.
Gdybym jeszcze miał PSP, to pewnie bym napisał :p
1. Wygraj, sprzedaj, przepij.
2. ???
3. PROFIT!
-=PIERWSZA TROLLOWA MIĘDZYNARODÓWKA=-
dobre, lepsze, radzieckie!
Wyniki?
Jestem osobą nietolerancyjną. I prosiłbym to uszanować.
http://letty.pl/
Konkurs wygrała db_chii - jedyna osoba, której chciało się przez ten czas cokolwiek zrobić :-)
Jej pracę wrzucę jutro.
Pozostałe dwa egzemplarze gry trafią do Redakcji... chyba, że wpadniemy na ciekawszy pomysł.
Skoro wygrała czi to niech dostanie wszystkie 3 gry.
Albo chociaż zrobić dogrywkę... (ale na resztę gier)
Ostatnio edytowany przez DiamondBack (2011-12-04 18:01:19)
A ja nawet zacząłem rysować, ale straciłem wenę a poza tym pomyślałem, że i tak nie wygram i sobie odpuściłem...a tu takie coś wyszło...o proszę...
...:::CHEMIA CZYNI CUDA:::...
A ja nawet zacząłem rysować, ale straciłem wenę a poza tym pomyślałem, że i tak nie wygram i sobie odpuściłem...a tu takie coś wyszło...o proszę...
Myślę, że takich jak ty było wielu, albo nawet nie zaczęli bo "i tak nie wygrają" ;-)
Dogrywkę? Może...
kto jest za? :-)
Nie brałem i brać udziału nie będę, ale dogrywka to całkiem rozsądna rzecz. Skoro ludzie wiedzą już, że mają jakąś szansę, to może będzie więcej prac
Udziału raczej brać nie będę, ale jestem jak najbardziej za dogrywką. :]
-=PIERWSZA TROLLOWA MIĘDZYNARODÓWKA=-
dobre, lepsze, radzieckie!
Skoro ludzie wiedzą już, że mają jakąś szansę, to może będzie więcej prac
Ludzie zawsze mają jakieś szanse - przynajmniej u nas - o ile pamiętam w ost. konkursie szanse były b.duże :-)
Ja mam jeszcze inne prace to je też wyślę, bo jedna gra to za mało
Ale jednak leniwe podejście "resztę rozdamy po redakcji" jest trochę chamskie
Ostatnio edytowany przez db_chii (2011-12-04 17:59:55)
Pani db_chii w ciągu 2ch dni zrobiła 4 prace. Dla chcącego nic trudnego
dogrywka mile widziana
...:::CHEMIA CZYNI CUDA:::...