Nie jesteś zalogowany.
Takie filmiki to oni co jakiś czas wypuszczają. Polecam zobaczyć ich teledysk do K/DA - POP/STARS. Kultura wokół gry może się i rozwija, ale w samej grze to jest tylko wyraźny regres.
Jestem słodki jak miód, człowiek - ciacho; genetyczny cud! xD
Po takim cinematicu, aż się marzy porządny rpg ze świata tej gry, a najlepiej robiony przez taki CD Projekt Red. Wiem. Marzenia
Lore gry jest aż tak dobre i rozbudowane na potrzeby RPG?
Filmiki owszem wyglądają ciekawie, ale co z fabułą?
Nie znam tego świata, nie mam pojęcia kim są postacie i dlaczego walczą przeciw sobie. Jest to jakoś sensownie wytłumaczone?
RPG bez ciekawej fabuły, historii i całego otaczającego świata nie może być dobry.
arekcc7 napisał:Po takim cinematicu, aż się marzy porządny rpg ze świata tej gry, a najlepiej robiony przez taki CD Projekt Red. Wiem. Marzenia
Lore gry jest aż tak dobre i rozbudowane na potrzeby RPG?
Filmiki owszem wyglądają ciekawie, ale co z fabułą?
Nie znam tego świata, nie mam pojęcia kim są postacie i dlaczego walczą przeciw sobie. Jest to jakoś sensownie wytłumaczone?
RPG bez ciekawej fabuły, historii i całego otaczającego świata nie może być dobry.
O tak, lore gry jest bardzo rozbudowany i każda postać w grze ma własną historię. Niektóre się nawet przeplatają.
Jestem słodki jak miód, człowiek - ciacho; genetyczny cud! xD
Jest tu może ktoś chętny poklikać coś od czasu do czasu dla zabicia czasu? Dopiero niedawno wystartowałem, więc drafty na razie odpadają, bo nie mam jeszcze postaci. Mechanicznie jest u mnie nieźle, bo męczyłem inną mobę od paru lat, ale fajnie za to by było zrobić sobie przyśpieszony kurs kontroli mapy, match-upów i tak dalej z kimś, kto gra od dłuższego czasu. East, nick RedRaidBoss albo pm me na ansi.
Pozdrawiam serdecznie i liczę na chociaż jedną odpowiedź na ten anons.
Akali main btw.
Ostatnio edytowany przez reddd (2019-02-07 20:06:28)
Z chęcią coś pogram jak będę łonlajn. Nick: Abyss Zone.
Pisz, zapraszaj nie gryzę :V
"Late jest nasz"
Ja się pewnie dołączę, jak Vesperię skończę.
{*} HoTS
Ryzen R5 5600X
GTX 1660 Super
16GB 3200 MHz
Kingston KC3000
A czy ktoś chciałby pograć rankedy flexy w pięcioosobowym składzie?
Ja wrocilem do lol-a na chwile i powiem tyle: serwer east to rak taki ze masakra, a mam konto na west i east wiec sobie moge porownac. Pogralem sobie normal drafta bo nie gralem ponad rok wiec trzeba sie ogarnac przed rankedami i na west 20 gier 1 afk, a na east 20 gier 4 afk od startu, 6 rage quit po 5+ zgonach, typow afk w trakcie gry nawet nie liczylem. W/L ratio mam podobne na obu serwerach chat na east to wogole szambo ktorego podczas gry nawet nie czytam
ara ara...
Rozowo to nigdzie nie ma w tej grze pelno toksycznych graczy, na serwerze NA jest jeszcze wieksze szambo
Ostatnio edytowany przez Kilgur (2019-02-11 15:06:29)
ara ara...
mam konto na weście i mi się tam nie podoba - nie jest dużo lepiej i tu i tu są "toksyczni" ludzie. Mamucie, a weekendy też pracujesz? Bo nie pamiętam? A @Kilgur jak masz 5 graczy w teamie to nie masz w teorii "toksycznych" graczy, afków itd, co najwyżej feederów ale to nie zawsze specjalnie Dla tego preferuję jakąś fajną ekipą pograć - i nie mówię by grać codziennie od rana do rana, bardziej weekendy piątki wieczorem i od czasu do czasu w tygodniu zależy jak by innym pasowało.
Pierwsze w karierze 1v9.
Ogólnie po takim lose streaku jak wczoraj odechciewa się grać.
A oprócz tej gierki wygrałem tylko te, w której byłem kulą u nogi. Gierki z wygranymi liniami w dupę.
No cóż, taki los goldziarza.
Ostatnio edytowany przez Kamiyan3991 (2019-10-27 10:06:34)
Ryzen R5 5600X
GTX 1660 Super
16GB 3200 MHz
Kingston KC3000
Ja mam beke znajomy na east gra teraz duo zaczynal w silverze, a teraz jest w platynie i 75% jego gier to sapanie na ts ze ma debili w teamie Zawsze to samo story rito tak czasem losuje ze niektorych gier nie da sie wygrac. Dostajesz takich debili ze masakra, a ostatnio beke mialem jak jednego dnia spadli z plat2 do 4 ofc zapomial o zlotej zasadzie ze po 2-3 przegranych trzeba olac gre bo czlowiek tilta dostaje i gra coraz gorzej Prawda jest taka zeby wbic diament trzeba miec szczescie i czesto dodge robic jak tema comp ssie juz w lobby
ara ara...
Ja mam beke znajomy na east gra teraz duo zaczynal w silverze, a teraz jest w platynie i 75% jego gier to sapanie na ts ze ma debili w teamie Zawsze to samo story rito tak czasem losuje ze niektorych gier nie da sie wygrac. Dostajesz takich debili ze masakra, a ostatnio beke mialem jak jednego dnia spadli z plat2 do 4 ofc zapomial o zlotej zasadzie ze po 2-3 przegranych trzeba olac gre bo czlowiek tilta dostaje i gra coraz gorzej Prawda jest taka zeby wbic diament trzeba miec szczescie i czesto dodge robic jak tema comp ssie juz w lobby
LoL to fajna gra. Sam jej nie pokerujesz, ale w drugą stronę łatwo - wystarczy feedować.
Grałem teraz normala, patrzę, same platyny p4-p1 + 1 nierankingowy. Dostałem tego nierankingowego na mida (pewnie silver jakiś) i wyfeedował mnie 6-0. Łatwy surrender w 20.
Swoją drogą, odbiłem straty z g1p0 do g1p72. Wystarczyło zagrać duo z kolegą, zamiast samemu z randomami. Od razu wpadło 4-0.
W sumie też trochę na farcie, bo ostatnio mojej Morgany coś nie banują na bocie.
Ostatnio edytowany przez Kamiyan3991 (2019-10-28 23:24:52)
Ryzen R5 5600X
GTX 1660 Super
16GB 3200 MHz
Kingston KC3000
LoL to fajna gra. Sam jej nie pokerujesz, ale w drugą stronę łatwo - wystarczy feedować. Wystarczyło zagrać duo z kolegą, zamiast samemu z randomami.
Tu się zgodzę, człowiek nie pada jak śmieć stara się zrobić cokolwiek, a tu mu biega mid 0/6, zaraz wpada przeciwnik i cię gwałci na kombo. Dziś pograłem z ziomkiem, na lajcie wbiliśmy mu golda, najlepiej grać z kimś kto myśli chociaż mam pewność, że jest linia która na pewno nie na feeduje.