Nie jesteś zalogowany.
Kolejny leniwy projekt grupy. Odcinki pewnie nie będą się pojawiały zbyt często, bo... Nie ma kto ich zuploadować, chociaż większość czeka już gotowa na dysku. Wydanie dziwne jak na NOK-a, bo tym razem to nie patch. Linki i same rawy/softy od odcinków od [~AA~] zaginęły i wszystko trzeba powoli wrzucać.
Odcinki na Jumbofiles. No chyba że ktoś ma pomysł na inny serwis z możliwością remote uploadu (ddlani.me ma gorsze dni) albo mógłby stargać z szybkiego FTP-a i wrzucić na coś lepszego. Wątpię też, żeby odcinek był reuploadowany, więc jeżeli ktoś jest zainteresowany, to polecam pobrać już teraz.
Ep 2: Ep 10:
Jumbofiles Jumbofiles
ddlani.me
Ep 3: Ep 11:
Jumbofiles Jumbofiles
ddlani.me
Ep 4:
Jumbofiles
ddlani.me
Ep 5:
Jumbofiles
ddlani.me
Ep 6:
Jumbofiles
ddlani.me
Ep 7:
Jumbofiles
ddlani.me
Ep 8:
Jumbofiles
A sama seria to imo jeden z ostatnich naprawdę dobrych tworów studia Madhouse. Historia bazuje na serialu z lat 70., stąd zdarzające się przerysowania i karykaturalność designów (no spójrzcie tylko na głównego protagonistę), jednak zamiast bezmyślnej młócki twórcy poszli w... poważny dramat. Zmontowany z niezłym wyczuciem, okraszony świetną oprawą i doprawiony ciekawym przedstawieniem częstych walk.
Wyjałowiony świat, przeddzień apokalipsy. Roboty niemal doszczętnie wytępiły ludzi, a teraz same umierają. Za wszystko obwinia się Cassherna. Robot nie ma wspomnień, jest uosobieniem spokoju i dobroci. Jednak zaatakowany przestaje się kontrolować, niszczy wszystko i wszystkich. Wrogów i przyjaciół. Przemierza świat w poszukiwaniu własnej przeszłości i odkupienia zarzucanych mu grzechów.
Ostatnio edytowany przez Sir_Ace (2012-06-09 14:19:04)
O! Będzie okazja obejrzeć po raz drugi Cassherna, tym razem w lepszej jakości Pobieram!
Ep 2.
Ep 3.
ddlani.me przestało świrować, więc pojawiły się mirrory (trzeba skopiować cały link, bo sam skrót nie działa, a forum nie pozwala objąć URL-em całej nazwy z nawiasem prostokątnym). Tym razem są kłopoty z Jumbofiles, więc na nim trzeciego ep brak.
Ostatnio edytowany przez Sir_Ace (2012-04-12 18:07:32)
Ep 4.
Tylko na Jumbofiles, bo ddlani.me znowu się focha. Pojawił się mirror dla ep 3.
Ty, ejsu, chyba przesadzasz. Jeszcze komu się w dupie poprzewraca i będzie myślał, że wydajecie odcinek dziennie.
W sumie dałoby radę, ale nie ma komu tego uploadować
O, patrzcie go tam. Dobrze wiedzieć. W takim razie czekam!
No to bez czarowania. Połowa serii (12 ep) jest gotowa, a potem tempo wydawania mocno zwolni.
dzięki za wydawanie tej świetnej serii, miałem ją sobie ściągnąć w dobrej jakości, żeby jeszcze raz obejrzeć
Mirrory uzupełnione + Krótkiej Serii o Umieraniu odcinek piąty.
Dziś Amuro Ray Casshern znów rozpacza, bo jest zbyt mocarnym kozakiem.
Jedna czwarta serii.
Dziś focha się Jumbofiles, więc póki co tylko na ddlani.me
[edit]
Dzięki Casshernowi grupa zarobiła dziewięć centów i 1/45 konta premium. Szaleństwo
Ostatnio edytowany przez Sir_Ace (2012-04-18 22:53:58)
Ep 7. Chyba najmniej ciekawy, ale jutro będzie mój ulubiony.
+ zwyczajowe uzupełnienie mirrorów.
Ep 8. Słowo się rzekło, Casshern u płota.
Zawsze mnie ciary przechodzą, kiedy oglądam końcową sekwencję tego odcinka z muzyczką w tle.
Tradycyjnie jeden z serwisów świruje i ten mirror będzie później.
Dzięki Casshernowi grupa zarobiła dziewięć centów i 1/45 konta premium. Szaleństwo
Kapitalista!
-=PIERWSZA TROLLOWA MIĘDZYNARODÓWKA=-
dobre, lepsze, radzieckie!
Ja pitolę.
Expired session
Error happened when generating Download Link.
Please try again or Contact administrator.
A najlepsze, że ten drugi komunikat pojawia się w obu tych serwisach w identycznej postaci
Zdołałem pobrać i obejrzeć tylko pierwszy odcinek, podoba się.
~Shounen . DBNao.net . Grupa Mirai . Cytaty z anime
Dzisiaj wyczytałem, że fedzie czają się na amsterdamski serwer DDLA, i radzą użytkownikom z Europy nie korzystać (chyba że po zabezpieczeniach) z serwisu przez 48h
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA
Znaczy się co? W życiu wrzuciłem do neta 8 ep animu i od razu mają mnie za to procesować? Szczęściarz ze mnie, nie ma co
Oba serwisy jadą na tym samym skrypcie, tylko layout mają lekko inny - nic dziwnego, że komunikaty są identyczne. Tyle że ja nie mam żadnego problemu ze ściąganiem. Może dlatego, że jestem zarejestrowany na free koncie?
Z jumbo zawsze były cyrki, jeden plik idzie maksymalną prędkością, drugi 1 kb/s, a trzeci w ogóle. Nie ogarnęli wzrostu popularności, ale nic dziwnego, skoro korzystają z jakiegoś powszechnego skryptu. Już tylko trzeci ep mi pozostał do szczęścia.
~Shounen . DBNao.net . Grupa Mirai . Cytaty z anime