Nie jesteś zalogowany.
Kolejny, ostatni już, rozdział sagi o Hadesie. Złoci Rycerze przebili się przez Ścianę Płaczu, poświęcając własne życia i pozwalając Rycerzom z Brązu dostać się na Pola Elizejskie, raju, do którego wstęp mają jedynie wybrańcy bogów. Naszym przyjaciołom przyjdzie tam zmierzyć się z najsilniejszymi przeciwnikami, z jakimi mieli do tej pory do czynienia, z samym władcą piekieł na czele.
Wideo: 720x480 h264, źródło DVD
Audio: AC3
Napisy: ass
Volume 01:
Odcinek 01: Mordercza bitwa na Polach Elizejskich
Odcinek 02: Bóg snu i bóg śmierci
Volume 02:
Odcinek 03: Złote posiłki
Odcinek 04: Legendarne boskie zbroje
Volume 03:
Odcinek 05: Przebudzenie z mitu
Odcinek 06: Świat przepełniony jasnością
Serię tak jak Królestwo Piekieł postanowiłem wydać wolumami, a korektą ponownie zajął się niezastąpiony Sir_Ace. Aby dopełnić formalności, wrzucam wizualizację okładki, tak jak robiłem to wcześniej.
Kurde nie mam już miejsca na twardzielach aby ściągać.
Trzeba co nie co obadać i trochę zwolnić przestrzeni.
PS.
Crane a zagadka to gdzie?
Crane tym razem okazał litość
Dzięki wielkie. Czy to ,,ten wielki i wspaniały" lecz troszkę spóźniony prezent, co miał być na dzień wszystkich dzieci xd
Ostatnio edytowany przez max-kun (2012-06-03 19:35:47)
Dzięki wielkie. Czy to ,,ten wielki i wspaniały" lecz troszkę spóźniony prezent, co miał być na dzień wszystkich dzieci xd
Nie przypominam sobie, żebym obiecywał jakiś wielki i wspaniały prezent na Dzień Dziecka, więc kompletnie nie wiem, o co ci chodzi.
To był żart który mi się nie udał xd
Wielkie dzięki Lord i czekamy na ostatnie 2 voluminy no i na 1 odcinek Cygnus Box aby móc zakończyć serię Sancturay.
Kiedy bedzie 2 volum ??? Nie moge sie doczekac
Kiedy bedzie 2 volum ??? Nie moge sie doczekac
Jeny, przecież dopiero co wyszedł 1. Za miesiąc zadaj to pytanie, nie teraz...
"Ore no Imouto jednak miało jakieś tam przesłanie czyli, że 14 latka może grać w zboczone, incestowe gry +18 pod warunkiem, że się dobrze uczy i nie sprawia innych problemów" - Ken-chan
Rób, co chcesz, tylko nie zaśmiecaj więcej tematu głupimi pytaniami i jeszcze głupszymi informacjami. Nikogo nie obchodzi, co i skąd ściągniesz.
Można pobierać drugi wolumin Pól Elizejskich.
Podziękował.
Dzięki
A czy chapter Posejdon lub Asgard był już wrzucany?Jeszcze druga sprawa, czy jest to uncut?
Ostatnio edytowany przez BeastUSSJ (2012-06-10 21:41:28)
A czy chapter Posejdon lub Asgard był już wrzucany?Jeszcze druga sprawa, czy jest to uncut?
Nie można było w mniej nieprzyjemny sposób, jestem wdzięczny za napisy ale pierwszy raz tu jestem i nie mam pojęcia na jakim etapie skończyliście....lol.
W takim razie czytaj tematy w tym dziale dedykowane Saint Seiya, a nie zadawaj durnych pytań, na które odpowiedzi udzielałem już wielokrotnie, już po samych nazwach można zauważyć, czy coś zostało skończone, czy nie. Nawet wiele się naszukać nie musisz, w pierwszych postach widać, ile odcinków danej serii, boxa zostało ukończonych.
OK, kapuje zauważyłem Chapter Hades i zacząłem się zastanawiać gdzie podziały się poprzednie.Koniec głupich pytań
Można pobierać trzeci i ostatni wolumin Pól Elizejskich, tym samym kończymy klasyczny Mit o Hadesie (bo nowym jest TLC).
I okładeczka: