Nie jesteś zalogowany.
Witam brakuje mi napisów to tej wersji. Poszukiwałem po wszystkich stronach z polskimi napisami i dupa zbita !! Napi project znalazł mi może do 5 odcinków kurcze. Do chodzę do wniosku że ktoś musiał to tłumaczyć i nie tłumaczył wybranych na ślepo, może ktoś ma je, albo wie kto je dopasowywał itp itd ??
A sprawdzałeś w ogóle, czy ci pasują z tymi napisami?
Sprawdzałem, nie pasują bo ta wersja co mam nie ma openingu !
To sobie przesuń czasy, a do tego jest od tego temat "Szukam synchro do"
Poza tym nie "do chodzę", a dochodzę?
Proszę wszystkich użytkowników o przesyłanie mi nieudostępnionych synchronizacji.
O mnie.
Lista synchronizacji.
Link do folderu na pw.
To sobie przesuń czasy, a do tego jest od tego temat "Szukam synchro do"
Poza tym nie "do chodzę", a dochodzę?
Dobrze tato Oo
Jak będziesz nazywał każdego, kto cię poprawia, tatą, to... to...
Gdzie jest bodzio?
Ty dulowaty userze!
No bo wkur... mnie takie gadanie !
No bo wkur... mnie takie gadanie !
Wersja uncut, jak nazwa sugeruje, zawiera więcej materiału niż zwykła. Ktoś cię zrobił w bambuko, skoro nie masz openingu.
Ostatnio edytowany przez jacellow (2012-06-15 16:57:36)
bluska napisał:No bo wkur... mnie takie gadanie !
Wersja uncut, jak nazwa sugeruje, zawiera więcej materiału niż zwykła. Ktoś cię zrobił w bambuko, skoro nie masz openingu.
Pewnie op i ed jest linkowany, ale go nie pobrał.
A jak cię wkurza takie gadanie, to dlaczego pisałeś o problemie na TYM forum, przecież ogólnie wiadomo, że tutaj się wytyka każdy, nawet najmniejszy błąd?
Ostatnio edytowany przez Demonis Angel (2012-06-15 19:42:23)
Proszę wszystkich użytkowników o przesyłanie mi nieudostępnionych synchronizacji.
O mnie.
Lista synchronizacji.
Link do folderu na pw.
A ja cię wkurza takie gadanie, to dlaczego pisałeś o tym na TYM forum, przecież ogólnie wiadomo, że tutaj się wytyka każdy, nawet najmniejszy błąd?
Nie ma gotowego synchra, zgłoś się do "Szukam synchro do" albo sobie zrób. Nie ma przetłumaczonego, zgłoś się do "Co byście chcieli mieć przetłumaczone". Zamykam.
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA