Nie jesteś zalogowany.
Strony 1
Tytuł: Moyashimon Returns
Gatunek: Komedia, Seinen
Typ: TV
Rok: 2012
Drugi sezon opowieści o Sawakim Souemonie Tadayasu, chłopaku, który widzi mikroby. Tym razem śledzić będziemy przygody jego i jego przyjaciół od momentu otwarcia piwniczki fermentacyjnej na Akademii.
Link do projektu: Moyashimon Returns
Ostatnio edytowany przez Burszuras (2012-08-17 22:24:15)
Długo oczekiwany pierwszy ep drugiej serii Moyashimona gotowy do pobrania
będzie następny?
będzie następny?
Chyba nie będzie bo za dużo pedofilii tłumaczy na forum ; [ Tłumaczą anime o pieskach, kotach, dzieciach 5 letnich. To anime nie jest w ich targecie ;p
PC: i5 6600k, Gainward Phoenix GTX 970, DDR4 16Gb 3200Mhz.
sin224 napisał:będzie następny?
Chyba nie będzie bo za dużo pedofilii tłumaczy na forum ; [ Tłumaczą anime o pieskach, kotach, dzieciach 5 letnich. To anime nie jest w ich targecie ;p
Poczekaj tylko, aż jakiś tutejszy pedofil Ci wyskoczy z tekstem "W takim razie jestem też żigolakiem, mackowym potworem, gwałcicielem i czymkolwiek tam jeszcze, co tłumaczyłem."
-=PIERWSZA TROLLOWA MIĘDZYNARODÓWKA=-
dobre, lepsze, radzieckie!
Właśnie, kiedy następny ep będzie? Ile można czekać!
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA
Można prosić o jakieś info na temat tego kiedy będą następne napisy? bo seria się już skończyła a napisy są tylko do 1 odc.
Kiedyś pewnie będą, ale na pewno seria nie będzie skończona w najbliższym czasie.
Bursz pracuje i studiuje, więc czasu zbyt dużo już nie ma (o ile kiedykolwiek miał xD), ale obiecał, że coś tam będzie dłubał.
Cholera, One Outs będę musiał kiedyś przejąć ;/
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA
Są jakieś szanse na napisy do tej serii?
Tak, jakieś szanse są.
Wiem, że jestem natarczywy, ale chciałbym się spytać o postępy?
Wiem, że jestem natarczywy, ale chciałbym się spytać o postępy?
Nie sądzę, aczkolwiek na stronie grupy projekt nie jest w porzuconych, więc jakaś nadzieja może być
Ostatnio edytowany przez Yagami_Raito8920 (2013-07-17 14:52:56)
Ktoś to chyba miał wziąć po Burszurasie, on już niestety nie należy do grupy Ale obawiam się, że zanim się coś ruszy, to może sporo potrwać.
odświeżam... Czy ktoś chciałby zrobić do tego Anime napisy?
odświeżam... Czy ktoś chciałby zrobić do tego Anime napisy?
Są już napisy, pisz pw do mnie.
Proszę wszystkich użytkowników o przesyłanie mi nieudostępnionych synchronizacji.
O mnie.
Lista synchronizacji.
Link do folderu na pw.
Strony 1