Nie jesteś zalogowany.
Strony 1
Witam, na stronie tanuki.pl pisze, że seria Chaos;HEAd i Steins;Gate są jakoś ze sobą powiązane i tak spytam w jaki sposób są i czy przydało by się obejrzeć Chaos;HEAd przed Steins;Gate. Bo prawdę mówiąc obejrzał bym sobie Steins;Gate, tylko że Chaos;HEAd jakoś nie za bardzo do mnie przemawia ale też nie chce niczego stracić:/
Ponoć coś tam jest, nie wiem, nie oglądałem tego pierwszego. Ale spokojnie możesz obejrzeć samo Steins;Gate i nie stracisz nawet odrobiny na fabule
Ostatnio edytowany przez Yngoth (2012-08-27 20:21:16)
Błąd w tytule.
Jeżeli chodzi o serie anime, to nie musisz. Nie widać żadnego powiązania fabularnego, tylko miejsce akcji jest te same.
Ostatnio edytowany przez marek2fgc (2012-08-27 20:22:59)
Ok dzięki:)
Witam, na stronie tanuki.pl pisze, że seria Chaos;HEAd i Steins;Gate są jakoś ze sobą powiązane i tak spytam w jaki sposób
W taki sposób, że są to ekranizacje gier tej samej firmy czyli Nitroplus.
http://vndb.org/p42
i czy przydało by się obejrzeć Chaos;HEAd przed Steins;Gate.
Najlepiej obejrzeć Chaos;Head przed Steins;Gate bo wtedy najlepiej przekonasz się, że Steins;Gate jest dużo lepsze (pod warunkiem, że cenisz skomplikowane fabularnie anime).
Oczywiście Chaos;Head to też dobre anime, ale szczególnie końcówka była dosyć przeciętna.
Oki dziękuję uprzejmie:P
...że Steins;Gate jest dużo lepsze (pod warunkiem, że cenisz skomplikowane fabularnie anime).
Tak, tak, strasznie skomplikowane. Bez doktoratów z filozofii i fizyki kwantowej lepiej w ogóle się za to nie zabierać.
Kenshiro napisał:...że Steins;Gate jest dużo lepsze (pod warunkiem, że cenisz skomplikowane fabularnie anime).
Tak, tak, strasznie skomplikowane. Bez doktoratów z filozofii i fizyki kwantowej lepiej w ogóle się za to nie zabierać.
Ken-chan, on ma swój świat i lepiej go z niego nie wyciągać. Niech nadal myśli, że jest tak, jak on twierdzi.
Proszę wszystkich użytkowników o przesyłanie mi nieudostępnionych synchronizacji.
O mnie.
Lista synchronizacji.
Link do folderu na pw.
Po co od razu ta nieśmieszna skrajność ? To anime faktycznie jest zagmatwane (jak oglądasz pierwszy raz), ale to oczywiście plus bo niewiele jest takich serii.
Ken-chan, on ma swój świat i lepiej go z niego nie wyciągać. Niech nadal myśli, że jest tak, jak on twierdzi.
Angel-chan, nie zaczepiaj mnie (ja tego nie robię) i nie pisz głupot na mój temat. Zrozumiałeś ?
Dla Ciebie to jest co najmniej Angel-sama, ale to i tak przy założeniu, że DA chce czytać ten Twój bełkot
Qwik napisał coś głupiutkiego i się z tego śmieje.
Ostatnio edytowany przez Kenshiro (2012-08-29 22:16:46)
Demonis Angel napisał:Ken-chan, on ma swój świat i lepiej go z niego nie wyciągać. Niech nadal myśli, że jest tak, jak on twierdzi.
Angel-chan, nie zaczepiaj mnie (ja tego nie robię) i nie pisz głupot na mój temat. Zrozumiałeś ?
Dla Ciebie to jest co najmniej Angel-sama, ale to i tak przy założeniu, że DA chce czytać ten Twój bełkot
-=PIERWSZA TROLLOWA MIĘDZYNARODÓWKA=-
dobre, lepsze, radzieckie!
Strony 1