Nie jesteś zalogowany.
Rodzaj: Dramat, Romans, Psychologia
Studio: Zexcs
Oficjalna strona: http://akunohana-anime.jp/
Ilość odcinków: 13
Trailer: http://youtu.be/agNACZm_J7U
Streszczenie:
Kasauga Takao, który jest molem książkowym, kradnie strój gimnastyczny należący do dziewczyny jego snów – Saeki Nanako. Na jego nieszczęście świadkiem kradzieży była inna dziewczyna – Nakamura Sawa, która teraz zaczyna go szantażować, że wyjawi wszystkim co zrobił jeśli nie będzie jej posłuszny.
OP: Aku no Hana -Kasuga Takao-
ED: Hana: A Last Flower
Goście nie mogą przeglądać wyników ankiety.
Ostatnio edytowany przez Gerard (2013-04-06 19:18:52)
czemu wszystkie oceny to max?
To anime jest aż tak dobre?
A tak na poważnie, to nie oceniam. W tym momencie moim zdaniem nie da się tego ocenić. Potencjał jest, animacja trochę daje po oczach, ale dla treści da się przeboleć. Oby tylko ta treść była dobra...
Ostatnio edytowany przez nihiho (2013-04-06 19:19:57)
nihiho napisał:czemu wszystkie oceny to max?
To anime jest aż tak dobre?Mój błąd -.- Poprawiłem
Hm... mogłeś edytować ankietę?
Zapowiada się interesująco. Mroczny klimat.
Fajnie zobaczyć bardziej "realne" postacie. Niektórzy mogą być w szoku, ale nie wszystkie japonki mają różowe, zielone czy też fioletowe włosy, wielkie cycki i szczupłe nogi. Oglądało się dobrze i czekam na kolejny odcinek.
PS Zaraz po tym obejrzałem Date A Live i zwątpiłem w życie.
Fajnie zobaczyć bardziej "realne" postacie. Niektórzy mogą być w szoku, ale nie wszystkie japonki mają różowe, zielone czy też fioletowe włosy, wielkie cycki i szczupłe nogi.
Podobały ci się te konkretne uda w scenie z siatkówką, co?
te mordy to typowe japonki. Tylko otaku i nerdy sie pluja o wyglad postaci
A mi tam świetnie ogląda się Date A Live właśnie po Aku No Hana ;p
Pewnie gdyby nie ansi, to bym nie ruszyła, ale skoro wszyscy zaczęli tak żywo dyskutować, to zerknęłam.
Muzyka, grafika i animacja na duży plus, nie wiem, o co chodzi ludziom z tym "za mało anime w anime", do live-action jednak trochę temu brakuje.
Minusem jest prędkość akcji, myślałam, że w pierwszym odcinku dojdzie przynajmniej do tego, co jest w podstawowym opisie animca, a na razie to całość zaczyna się pod koniec.
Ty dulowaty userze!
Muzyka, grafika i animacja na duży plus, nie wiem, o co chodzi ludziom z tym "za mało anime w anime"
Nie staje.
-=PIERWSZA TROLLOWA MIĘDZYNARODÓWKA=-
dobre, lepsze, radzieckie!
Jakoś wielkiego sensu nie widzę w ocenianiu serii po 1 odcinku. Co do serii, to jeśli się rozwinie w dobrym kierunku to się zapowiada hit sezonu.
Dorzuć s do tego hita i się zgodzę. Do realizmu postaci nic nie mam, ale jak już się chce coś robić realnie, to niech przynajmniej to będzie porządnie, a tu takie na odpierdziel zrobione.
Ostatnio edytowany przez Urizithar (2013-04-06 21:54:05)
coellus napisał:Muzyka, grafika i animacja na duży plus, nie wiem, o co chodzi ludziom z tym "za mało anime w anime"
Nie staje.
Ty dulowaty userze!
coellus napisał:Muzyka, grafika i animacja na duży plus, nie wiem, o co chodzi ludziom z tym "za mało anime w anime"
Nie staje.
A no, zwłaszcza tej żeńskiej części krytykujących to osób.
Hunter Killer napisał:Jakoś wielkiego sensu nie widzę w ocenianiu serii po 1 odcinku. Co do serii, to jeśli się rozwinie w dobrym kierunku to się zapowiada hit sezonu.
Dorzuć s do tego hita i się zgodzę. Do realizmu postaci nic nie mam, ale jak już się chce coś robić realnie, to niech przynajmniej to będzie porządnie, a tu takie na odpierdziel zrobione.
Urizithar napisał:Hunter Killer napisał:Jakoś wielkiego sensu nie widzę w ocenianiu serii po 1 odcinku. Co do serii, to jeśli się rozwinie w dobrym kierunku to się zapowiada hit sezonu.
Kurde, ziewanie faktycznie jest zaraźliwe...
qwig napisał:coellus napisał:Muzyka, grafika i animacja na duży plus, nie wiem, o co chodzi ludziom z tym "za mało anime w anime"
Nie staje.
Ale patrz, akurat dziewczyna powiedziała, że nie wie o co chodzi!
BTW a propos posta w innym temacie, już nie będę tam spamować:
Ostatnio edytowany przez Qashqai (2013-04-06 22:09:34)
Urizithar napisał:qwig napisał:Nie staje.
Ale patrz, akurat dziewczyna powiedziała, że nie wie o co chodzi!
Jedna jaskółka wiosny nie czyni. Krytykujący stronę graficzną to nie sami faceci. Jakoś nie sądzę, żeby odsetek lesbijek tęskniących za moe i cyckami był aż tak wysoki.
Animu bez ładnych dziewczyn jest do dupy.
Nuff said.
EDIT BT Q
Jakkolwiek szkoda mi usuwać ten wrzut, tak niestety muszę. Możesz wrzucić ponownie z odpowiednią edycją.
Ostatnio edytowany przez Zarathustra (2013-04-07 03:29:57)