Nie jesteś zalogowany.
Ech, użyłem złego określenia.
Ostatnio edytowany przez marek2fgc (2013-04-10 23:21:02)
Hm... nie cała . TOKYO MX od czasu do czasu nadaje w 480i .
Jakby ktoś się pytał, to pierwszy odcinek Raibuna S ma się bardzo dobrze. Sub się produkuje, aż z kompów idą iskry.
Jakby ktoś się pytał, to pierwszy odcinek Raibuna S ma się bardzo dobrze. Sub się produkuje, aż z kompów idą iskry.
Muzyka dla mych uszu.
Kolejny pełny hardsub. Ciekawe, czy jakość też jest podobna.
Wielkie dzięki.
Ostatnio edytowany przez marek2fgc (2013-04-14 10:22:48)
Kolejny pełny hardsub. Ciekawe, czy jakość też jest podobna.
Wielkie dzięki.
Podobno lepsza niż w 1 epku Gargantii.
marek2fgc napisał:Kolejny pełny hardsub. Ciekawe, czy jakość też jest podobna.
Wielkie dzięki.Podobno lepsza niż w 1 epku Gargantii.
Znając życie i tak się niektórzy będą pluć...
Wielkie dzięki za odcinek. Jakość była naprawdę zacna.
A, jeszcze taka mała sugestia - zastanówcie się, czy nie przekładać "Railgun" na "Działo Elektromagnetyczne", jak to zapoczątkował Nighthanter, żeby była spójność z poprzednimi sezonami.
Shinden ssie
Dla mnie wstawki są za bardzo przezroczyste, osoby z brakiem podzielności uwagi nawet ich nie zauważą.
Brak pełno ekranowego napisu, też dziwi, na początku i na końcu były miejsca gdzie można by je umieścić.
Ostatnio edytowany przez ksenoform (2013-04-14 11:34:05)
To Was trochę Asparte chyba ostudził
Nope.jpg
I nie będę pisać dlaczego.
Wszelakie sugestie odnośnie przekładu przyjmuję, weźmie się to pod uwagę przy reedycji, jeśli wyjdzie bd.
Mammoth napisał:To Was trochę Asparte chyba ostudził
Nope.jpg
+1
Siema nie wiem czy to dobry działa, ale tu napisze, własnie robie karaoke do Toaru Kagaku no Railgun S, wiec jak ktoś tłumaczy i chce mieć też tam karaoke, to pisać do mnie na pw lub gg
Siema nie wiem czy to dobry działa, ale tu napisze, własnie robie karaoke do Toaru Kagaku no Railgun S, wiec jak ktoś tłumaczy i chce mieć też tam karaoke, to pisać do mnie na pw lub gg
Nie. To nie jest dobry dział. A jak ktoś chce karaoke, mazui i kumple dali całkiem niezłe w sofcie.
A, jeszcze taka mała sugestia - zastanówcie się, czy nie przekładać "Railgun" na "Działo Elektromagnetyczne", (...)
+1
Działo Elektromagnetyczne brzmi naprawdę fajnie.
W każdym razie dzięki. Shinden ssie xD
Przecinki się nauczyłeś stawiać, więc zmieniłeś front, proditorze?
Żyjąc w tym gównie, wygrzebałeś przez te cztery lata ponad 500 postów, ile kaski na reklamy poszło, huehue.
Tak się za młodu ubrudziłeś, że teraz zmyć się nie chce, co?
Mości panowie! na cześć onych przyszłych pokoleń! Niechże im Bóg błogosławi i pozwoli ustrzec tej spuścizny, którą im odrestaurowaną naszym trudem, naszym potem i naszą krwią, zostawujem. Niech, gdy ciężkie czasy nadejdą, wspomną na nas i nie desperują nigdy, bacząc na to, że nie masz takowych terminów, z których by się viribus unitis przy Boskich auxiliach podnieść nie można.
tak wyglada moje kara http://video.anyfiles.pl/Toaru+Kagaku+n … ideo/62291
jak co kolor idzie dac inny
Ostatnio edytowany przez winlux (2013-04-14 12:54:19)
^ Zbyt przebajerowane, niby słitaśnie, ale nie nadaje się do oglądania. \k wystarczy, góra \kf.
-=PIERWSZA TROLLOWA MIĘDZYNARODÓWKA=-
dobre, lepsze, radzieckie!
tak wyglada moje kara http://video.anyfiles.pl/Toaru+Kagaku+n … ideo/62291
jak co kolor idzie dac inny
Co ty robisz w tym temacie?
Dlaczego tamto konto ma nick, jak ten użytkownik ansi:
http://animesub.info/osoba.php?id=42551
Poza tym zamiast karaoke ja tam widzę reklamę hostingu przez 16 minut.