Nie jesteś zalogowany.
Adaptacja light novel autorstwa Sou Sagara w wykonaniu J.C.Staff.
OP: "Fantastic future" by Yukari Tamura
ED: "Baby Sweet Berry Love" by Yui Ogura
Goście nie mogą przeglądać wyników ankiety.
Ostatnio edytowany przez FAiM (2013-04-13 21:18:23)
I co? Kupa pokroju mangi czy jednak nie (bo po obrazkach nie widać, by było dobrze)?
Loli kawaii panienka? W to mi graj!
Za sam obrazek z czystym sumieniem mogę dać 1/5. Najs.
-=PIERWSZA TROLLOWA MIĘDZYNARODÓWKA=-
dobre, lepsze, radzieckie!
oh sweet god q_q
A jak się dorzuci Leviathana i Railguna to loli-soboty gwarantowane
Whenever you find yourself on the side of the majority, it is time to pause and reflect.
O Boże...co ja będę tłumaczył, nie ważne, jak będę ang napisy, to się do wiem, co to prawdziwy masochizm.
Że co? Polish pls.
Za sam obrazek z czystym sumieniem mogę dać 1/5. Najs.
Reszta też ocenia pierwszy odcinek po paru obrazkach?
Hm... chyba zmienię taktykę dodawania ankiet .
Ja nie oglądałem, a dałem 5. A co! Fajne jest, już mi się podoba.
E, pierwszy odcinek nie był wcale najgorszy, czasami uśmiech gościł z powodu wszechobecnej głupoty. Na pewno przyjemniej się oglądało niż to coś z wyzwoleniem w tytule.
arystar napisał:Za sam obrazek z czystym sumieniem mogę dać 1/5. Najs.
Reszta też ocenia pierwszy odcinek po paru obrazkach?
Hm... chyba zmienię taktykę dodawania ankiet .
Czego się spodziewasz po tym co pokazujesz w pierwszym poście? Może zamiast fanów loli, lepiej byłoby spróbować zachęcić osoby, które lubią głupkowate, niezobowiązujące, odmóżdżające komedie, w których humor kręci się wokół głównego bohatera - porażki życiowej.
Nie wiem czemu, ale lubię takich bohaterów. Może, dlatego że są tak samo nierealni jak bohaterowie zachodniego kina a przy okazji - są miłą odskocznią od nich. Jeżeli oglądam już jakieś filmy, to zawsze robię to dla rozrywki a to oznacza Hollywood i doskonałego "Kapitana Amerykę" w co drugim filmie.
W anime z kolei jest pełno bohaterów: przeciętniaków, debili, zboczeńców, leniów - aż czuć, że mózgownica się wyłącza przy ich oglądaniu.
Tutaj jest podobnie i jeżeli ktoś lubi taki rodzaj humoru - warto zobaczyć to anime. Chociaż nie zamierzam ukrywać, że nie oglądam tego także dla loli - w końcu projekty postaci zrobił Kantoku, którego styl lubię.
Anime nie jest wysokich lotów, ale do tego nie aspiruje. A ja mam wrażenie, że niektórzy tak je oceniają, jakby oczekiwali czegoś genialnego i błyskotliwego. W swojej klasie, dla swoich odbiorców, to zdecydowanie dobra seria. Reszta rozbija się o gusta.
Ja lubię serie, które "są ze sobą szczere" - wiadomo czego można się spodziewać, czy będzie się podobać i komu. W przeciwieństwie do gniotów pokroju Guilty Crown, które chciało być ambitne zamiast był tylko "ładną bajką z mechami i supermocami". Jak się skończyło - kto widział ten wie.
Anyway, podobnie jak mroczne, trudne s-f pokroju Texhnolyze mają swoją grupę odbiorców, tak samo głupawe bajki z loli mają swoich fanów. Czy można je za to mieszać z błotem? Co kto lubi. Chyba mam szczęście, że lubię to i to, więc nie mam parcia na hejcenie czegokolwiek (no może poza gniotami w stylu GC i kawaii girls, ratującymi świat w mechach).
15 letnia rori?
Znaczy się - opóźniona.
15 letnia rori?
"Łyżka nie istnieje".
Ostatnio edytowany przez Sledziu_w (2013-04-17 20:29:14)
http://gamesub.pl/ -> Nie gadamy, tłumaczymy
Chciałbyś jej zabronić bo ma 15 lat?
Whenever you find yourself on the side of the majority, it is time to pause and reflect.
A mnie się podoba. Fajna komedia w sam raz na odmóżdzenie. Wiadomo, trochę jest ecchi ale można się pośmiać, a jest wiele tytułów ecchi które mają również wpisane w gatunku komedia, a ja nawet nie potrafiłem się tam uśmiać. Tytuł dobry, na pewno nie jest hitem. taka czwóreczka.
15 letnia rori?
A w czym problem? Czyżby loli wg Ciebie są kilkuletnimi dziewczynkami? Pomijając już co naprawdę się pod tym terminem kryje (styl ubioru i subkultura), ja zawsze myślałem, że loli to wiek legalny, wygląd jak nielegalny - przynajmniej w kwestii mangi i anime. "Opóźniona", jak to ujął Sir_Ace, w pewnym sensie pasuje. "Niedorozwinięta" nawet bardziej.
Loli to poważna choroba, a wy się śmiejecie ;/