Nie jesteś zalogowany.
Serdecznie zapraszam do gry wszystkich Fanów : Anime . Shinobi , Mangi oraz Naruto do wspólnej gry !
Gra jest Prężnie rozwijana !
Czym jest Shinobi Game?
...gra MMORPG, w której wcielasz się wojownika, który dąży do tego aby stać się najsilniejszym shinobi w świecie ninja.
W trakcie naszej wędrówki natrafimy na różnorodne misje, spotkamy wiele postaci, odwiedzimy niebezpieczne miejsca i stoczymy mnóstwo walk z różymi graczami.
Będziemy musieli stawić czoła innym graczom, wykazać się odrobiną sprytu w prowadzeniu walk, a przede wszystkim nieustannie zwiększać siłę swojej postaci.
Pewnie zaraz wpadnie i napisze, że strona stała się tak popularna, iż serwer padł.
Ostatnio edytowany przez marek2fgc (2013-04-23 07:22:11)
Witam serdecznie.
Dziś z rana mieliśmy problem ze stabilnością serwera.
Już jest wszystko ok.
Pozdrawiam
AT
Przegladarkowe guano + grafika z lat 80 musieli by mi naprawde wiele placic zebym w to zagral. http://www.youtube.com/watch?v=AzZEB8MnoBY jakby ktos chcial zobaczyc to badziewie
ara ara...
00:29
hyhy, "pomóż nie dożywionym", hyhy
Koleszko nie ten link.
Koleżko, tylko nie koleszko...
-=PIERWSZA TROLLOWA MIĘDZYNARODÓWKA=-
dobre, lepsze, radzieckie!
shinobigame-> jaki bys link nie wstawil guano pozostanie guanem, zwykla gra przegladarkowa jakich setki jesli nie wiecej
ara ara...
Już ogame czy bitefight lepsze.
Jestem słodki jak miód, człowiek - ciacho; genetyczny cud! xD
Mylicie się grałeś wg ? nawet sie pewnie nie zarejestrowałeś ...
Największy poziom na głównej już definiuje dla mnie target tej gry.
O, Pokemony. Zaraz, zaraz, nie obrażajmy klasyki .
wikia o smoczych kulach - chcesz pomóc rozwijać polską encyklopedię Dragon Balla - wpadnij i zostaw po sobie ślad
MAL, YT, Eien no toku sentai
Mylicie się grałeś wg ?
"Mylicie się grałeś według"? Kurde, zmień dilera.
Ostatnio edytowany przez marek2fgc (2013-04-24 13:54:46)
Znudzi się każdemu tak jak My Fantasy.
Jak popatrzyłem na ten filmik od razu mi się przypomniała ta gra. A widzę, że na tej samej zasadzie i to powstało.
Gra jest ciągle rozwijana i dochodzą nowości tak aby się szybko nie znudziła.
Panie mądry Marek myślę że jesteś taki Otwarty bo piszesz w sieci
Spójrzmy prawdzie społeczeństwo Cie nie akceptuje w Realu dlatego pokazujesz swój poziom w sieci ?
Na stronie głównej jest błąd, fakt. poprawimy to .
Pozdrawiam serdecznie
W ten sposób okazuję patriotyzm i mój szacunek wobec dorobku kulturowego narodu. Już wiele takich szczeniaków się trafiało na tym forum. Nie jesteś tutaj jedyny, ale poziom twojego języka aż prosi się o wyprawę krzyżową. Robisz reklamę, a potencjalnych użytkowników obrażasz? Nie wróżę ci świetlanej przyszłości. Zrobiłeś gierkę z już zużytym schematem, nic nowego nie pokazujesz, a wręcz pokazujesz kopię innej strony w nowej otoczce. Czym chcesz nas tu zachęcić?
I nie chodzę do Reala. Nie pracuję tam.
A co do samej strony: Opis napisany byle jak, wiele błędów. Niedopracowane skrypty - po naciśnięciu przycisku "Żywioł" nie można go cofnąć, dopóki się czegoś nie wybierze (tak samo po naciśnięciu znaku zapytania, który odpowiada za odzyskanie hasła). Niech programista coś z tym zrobi, bo z tym akurat nie jest dużo roboty.
Ostatnio edytowany przez marek2fgc (2013-04-24 16:01:34)
shinobigame -> nie musze probowac czegos co dla mnie smierdzi , bo z doswiadczenia wiem ze w 99% przypadkow bede mial racje to co widzialem na youtubie wystarczy mi zeby wyrobic sobie opinie
ara ara...
Hehe jesteś mądry powiedz w oczy
Ale nie chcę mi się już z tobą prowadzić rozmowy bo jest żałosna. do reala może nie chodzi i tam nie pracujesz ale wiesz o co mi chodzi Społeczeństwo Cie nie akceptuje Szukasz pokusy w sieci
Pzdr
Kilgur to tylko twoja opinia .