Nie jesteś zalogowany.
Strony 1
Sprzedam (niedrogo, wiem to nie są rarytasy) lub wymienię (za inne anime lub mangę - jedno lub kilka, zależy co). Stan bardzo dobry. Nie ma rys, pudełka nie są połamane itd. Co najwyżej jakieś drobne otarcia od leżenia na półce widoczne pod światłem. W przypadku wymiany oczekuję również stanu bardzo dobrego . Propozycje proszę słać na pw. Sprzedam tanio, ale bez przesady (bez ofert typu 5zł za całość ). Mogę wysłać pocztą, to nie stanowi problemu. W przypadku sprzedawania całości kompletu, oczywiście taniej jestem skłonny odstąpić .
Lista obejmująca:
- Millennium Actress
- Grobowiec Świetlików
- Mały Kuro
- Space Firebird
- Piesek Bum Bum
- Devil May Cry (pierwsza część z boxem)
- Daphne (część 1-3)
Kto pierwszy ten lepszy.
Edit.
Część już zaklepana lub sprzedana .
Ostatnio edytowany przez Hunter Killer (2013-07-25 18:39:24)
Millennium Actress wezmę jeśli ktoś obmyśli rozmyśli lub zamienię za Planetes vol. 2-6 lub Perfect Blue
Ostatnio edytowany przez Witax (2013-07-18 21:20:54)
i5-8600K OC 4.8Ghz, MSI Z370 Tomahawk, HyperX Predator 16GB 3000MHz/3333Mhz, Samsung 960 EVO 250GB.
Headphones: AKG K712 PRO, AKG K612 PRO, Beyerdynamic DT-990 Edition 250ohm
DAC: SMSL SD-650+mod by mikolaj612+Muses 8820 + ad797AR SMSL M8 | AMP: Rapture by mikolaj612
Millennium Actress wezmę jeśli ktoś obmyśli lub zamienie za Planetes vol. 2-6 lub Perfect Blue
Chyba rozmyśli, bo zaklepane . Szczerze wątpię, ale możesz mieć nadzieję. Zresztą Perfect Blue mam, a Planetes mnie nie interesuje.
Ostatnio edytowany przez Hunter Killer (2013-07-18 21:17:04)
Dzięki za towar, wszystkie płytki przyszły całe i zdrowe. Przesyłka super zapakowana, chyba pierwszy raz tak zapakowaną paczkę dostałem ^^
Strony 1