Nie jesteś zalogowany.
Wracamy do gry. AG zaserwował nam na święta 4-pak, więc mam napisy aż do 12 odcinka.
Tymczasem dziewięć na ANSi.
A 5 stycznia premiera hardka Expelled From Paradise. Zwolnijcie 3,1GB miejsca na dysku.
Ostatnio edytowany przez marek2fgc (2015-01-02 23:35:10)
Minęło troszkę czasu, ale Gundama tak łatwo nie porzucę. 10 odcinek GBFT na ANSi, a w nim do czego prawiczek może się posunąć, by zaliczyć.
Kolejne odcinki Reconguisty na ANSi. Miały być do 8 odcinka włącznie, ale tak się wciągnąłem w książkę Death Note: Another Note, że straciłem poczucie czasu. Ale skończyłem ją, więc reszta będzie jutro (EDIT: już wstawione).
Korektor się zmienił. Witam z powrotem Huntera.
Ostatnio edytowany przez marek2fgc (2015-02-20 19:55:00)
I tak oto mój speedsub Mobile Suit Gundam: The Origin "Niebieskooki Casval" wylądował na ANSI.
Porządne wydanie ujrzy światło dzienne dopiero w hardku. Kiedy? Tego nie wiem.
Tego mi brakowało od 3 miesięcy - tak płynnego tłumaczenia.
Ostatnio edytowany przez marek2fgc (2015-03-02 21:29:05)
Dzisiaj zacząłem i skończyłem
Blisko 800 linijek?
Nadrabiam jeszcze zaległości z innych animu i tego nie widziałem. Obejrzę sobie wieczorem te efekty działania białych kresek jakie wciągnąłeś.
Dzięki za suby i podaj numer dilera na pw.
Obejrzę sobie wieczorem te efekty działania białych kresek jakie wciągnąłeś.
Sponsorowane przez darmowe kawy z McDonalda. 2 cappuccino i jedna biała. A białe kreski to cukier.
Ostatnio edytowany przez marek2fgc (2015-03-02 22:23:25)
Napisy do Ring of Gundam dodane.
Jesto to kilkuminutówka autorstwa Tomino. Miał pomysł na nową serię, ale go porzucił, a z resztek zrobił OVA w celach promocyjnych i jako tech demo, więc sam nie ogarniałem co i jak. Można zobaczyć rysunki koncepcyjne, projekty postaci i mechów w endingu.
Hardek (zawartość zarąbana od OZC):
http://bit.ly/1GJ8ulU
Ostatnio edytowany przez marek2fgc (2015-03-12 18:04:53)
Dobra, powoli wracamy do gry. Szkoła skończona.
Najpierw zacznę od nowości, potem wrócę do największych przebojów.
Czyli kolejność:
Gundam Build Fighters Try -> G no Reconguista -> hardki Gundam 0079 -> Planetes przeplatane z Animator Expo i Gyagu Manga Biyori
A w sierpniu planuję wydać napisy do ostatniej OVA Gundam Unicorn.
Miałem tłumaczyć na lato Winga, ale rozpoczęcie projektu przesuwam na październik. Mam jeszcze troszkę projektów łączonych z innymi grupami, więc nie ma szans, bym cokolwiek nowego teraz ruszył.
A tymczasem nie wracam z pustymi rękoma - 13 odcinek GBFT wstawiony, tym samym kończymy I sezon i zaczynamy II.
Bardzo mi przykro. Wina też leży po Waszej stronie (Maszynistów).
Ostatnio edytowany przez marek2fgc (2015-05-20 15:51:55)
Oto rozpoczynamy drugi cour Gundam Buld Fighters Try nowym openingiem i endingiem. Napisy do 14 odcinka na ANSi, a w nim ćpanie i syndrom dnia następnego.
Ostatnio edytowany przez marek2fgc (2015-05-21 23:21:29)
Napisy do 15 odcinka GBFT na ANSi.
Rozpoczynamy mistrzostwa kraju.
I najgorszy odcinek - w mojej skromnej opinii - za mną. Napisy do 17 odcinka GBFT na ANSi, a w nim kretynizm sięga zenitu.
Ostatnio edytowany przez marek2fgc (2015-06-10 13:03:07)
Już wczoraj wstawiłem napisy do 18 odcinka GBFT, ale jakoś nie miałem ochoty pisać. Ostatnio prawie na nic nie mam ochoty, więc staram powoli brać się za siebie.
GBFT będzie wstrzymane ze względu na urlop korektora. Gdzieś pod koniec sierpnia zaczną pojawiać się kolejne epy.
OZC robi wydanie BD Reconguista i prawie je ukończył, więc poczekam na ich napisy.
Pozostaje Planetes i Gundam Unicorn 7 z górnej listy. Jakoś to drugie bardziej mi się podoba, bo ma mniejsze zagęszczenie tekstu niż Planetes. Spróbuję oprócz Unicorna machnąć jak najwięcej odcinków Planetes przed 13.08, bo wtedy też wyjeżdżam na urlop.
Edit: Dobra. Zrobiłem tyle, ile mi się udało.
Oprócz wstawienia 4 odcinka Planetes wysłałem do korekty ostatni ep Unicorna i napisy GBFT od 19 do 22 odcinka. Teraz urlop.
Ostatnio edytowany przez marek2fgc (2015-08-16 03:24:22)
Dogoniłem korektę w GBFT. Zostały 3 odcinki do końca. Napisy do 7 epa Unicorna będą w następnym tygodniu, ale stawiam na wtorek.
Oraz nigdy więcej nie będę tłumaczyć serii na równi z jego transmisją. Po prostu się nie nadaję do tego.
Dogoniłem korektę w GBFT. Zostały 3 odcinki do końca. Napisy do 7 epa Unicorna będą w następnym tygodniu, ale stawiam na wtorek.
Oraz nigdy więcej nie będę tłumaczyć serii na równi z jego transmisją. Po prostu się nie nadaję do tego.
Czyli mam rozumieć, że Gyagu Manga Biyori czeka świetlana przyszłość?
Dziękuje za udostępnienie i dokończenie napisów do Unicorna
Również dorzucam się do podziękowań za dokończenie Unicorna.