Nie jesteś zalogowany.
Strony 1
Jak w tytule. Listonosz doniósł mi czwarty tom Hatsukoi Limited. Niestety ledwo zmieścił się do skrzynki, co zaowocowało intensywnym wpychaniem i użyciem siły. Z tego powodu obwoluta jest pogięta. Poza tym na pierwszych 4-rech stronach są jakieś żółte plamy. Poza tym tom jest bez większych skaz.
Dostałem nowy egzemplarz, przy czym Waneko pozwoliło mi zachować ten, jednak jest mi on nie potrzebny. Może ktoś z Wawy i okolic nie jest pedantem jakości (od strony technicznej) mang i pofatygowałby się do mnie do Ząbek po ten egzemplarz (druga stacja od dworca Wileńskiego). Oddam go za free, jednak nie w najbliższym czasie. Jutro wybywam na kilka dni z domu i będę daleko oraz offline (no chyba, że komuś chce się pofatygować do wioski Kady pod Grodziskiem Mazowieckim, to będzie do odebrania tam przez najbliższe dni
Wysyłka wchodzi w grę jeśli nikt się nie pofatyguję, a i ja będę musiał pofatygować się po coś na pocztę, bo specjalnie w tym celu raczej nie będzie mi się chciało na nią iść
EDIT:
Wiem, nadużyłem tutaj słowa 'fatygować' w różnych formach, ale jest gorąco i nie mam siły do szukania synonimów.
Ostatnio edytowany przez Mammoth (2013-08-07 16:54:47)
Jak został to w sumie mi możesz wysłać.
Wysłałem PW
Strony 1