Nie jesteś zalogowany.
Strony 1
Drugi sezon serii Infinite Stratos
[ciach MOD]
Seria nie grzeszyła fabułą, no przynajmniej pierwszy sezon, ale... Cóż powiem tylko, że były odcinki, które warto było oglądać chociażby ze względu na Charlotte
ps.
Pozwoliłem sobie zrobić taką samą ankietę, jaką robi FAiM.
Goście nie mogą przeglądać wyników ankiety.
Mam pytanie czy ktoś już się zabrał za tłumaczenie drugiego sezonu IS?
SC II LotV *** "I love it when a plan comes together" -- Hannibal Smith *** Pesymista to dobrze poinformowany optymista *** Punch first ask questions while punching - Vi ***
Na stronce shitdenie już jest
Ostatnio edytowany przez max-kun (2013-10-05 21:48:41)
Na stronce shitdenie już jest
Nie ten temat -> tutaj pisz.
Ja nie lubię online oglądać, ale jak nikt napisów nie zrobi to albo samemu trzeba będzie albo po angielsku próbować oglądać.
SC II LotV *** "I love it when a plan comes together" -- Hannibal Smith *** Pesymista to dobrze poinformowany optymista *** Punch first ask questions while punching - Vi ***
Poza tym skąd shinden ma napisy?
Zapewne ktoś od nich przetłumaczył.
A niech sobie tłumaczą ja z reklamami anime nie mam zamiaru oglądać, szybciej z angielskimi napisami obejrzę 2 albo 3 razy jeden odcinek niż z reklamami na reklamowym-onlinie
A niech sobie tłumaczą ja z reklamami anime nie mam zamiaru oglądać, szybciej z angielskimi napisami obejrzę 2 albo 3 razy jeden odcinek niż z reklamami na reklamowym-onlinie
Inny aspekt to jakość tych napisów. Słabe są.
Aha no to tym bardziej nie ma co tam nawet zaglądać. A Ty Bodzio nie masz w planach tej serii czasem? ;]
Aha no to tym bardziej nie ma co tam nawet zaglądać. A Ty Bodzio nie masz w planach tej serii czasem? ;]
i5-8600K OC 4.8Ghz, MSI Z370 Tomahawk, HyperX Predator 16GB 3000MHz/3333Mhz, Samsung 960 EVO 250GB.
Headphones: AKG K712 PRO, AKG K612 PRO, Beyerdynamic DT-990 Edition 250ohm
DAC: SMSL SD-650+mod by mikolaj612+Muses 8820 + ad797AR SMSL M8 | AMP: Rapture by mikolaj612
ja siedzę na shindenie by pogadać jak będzie jakieś anime które mam w planach i jest na shindenie to zobaczę jak nie ma to inne stronki z pl napisami, jak nie ma pl to eng ^_^.
ale i tak czekam na następne odcinki
skopiowałem to samo co na shindenie napisałem XD
Strony 1