Nie jesteś zalogowany.
Strony 1
Królestwo Wojowników Kurudy jest domem dla najbardziej zaciekłych wojowników, mężczyzn i kobiet, którzy żyją wyłącznie dla okazji do walki, aby stać się najlepszymi na świecie. I nikt z taką determinacją nie dąży do tego celu jak młody Gau Ban, który marzy o zostaniu nową generacją wojownika. On i jego przybrana siostra Elle Ragu, ich towarzysze, i legendarny Scarface (Vai Low) trenują i walczą o opanowanie sekretnej umiejętności Shadow Skill.
źródło: anidb.net
autor tłumaczenia opisu: musichunter
Rodzaj produkcji: seria TV
Rok wydania: 1998
Czas trwania: 26×23 min
Gatunki: Fantasy, Przygodowe, Sztuki walki
Widownia: Shounen; Postaci: Magowie/czarownice; Pierwowzór: Manga; Miejsce: Świat alternatywny; Inne: Magia, Supermoce
Napisy grupy: Stroke My Ego [SME]
Tłumaczenie, Kodowanie: musichunter
Korekta: 4 epizod - walterek
Wideo: DVDrip [688x560 x264] Bitrate: ~1198 kbps
Dźwięk: AC-3 [44100Hz stereo] Bitrate: ~128 kbps
Napisy: Wrenderowane
Waga: ~226 MB
Kontener: MKV
Odcinek 1 |
Odcinek 2 |
Odcinek 3 |
Odcinek 4 |
Odcinek 5 |
Ostatnio edytowany przez _musichunter (2016-03-27 03:26:35)
Troszkę to bez sensu. Zakładać temat, mimo że nie wydaliście nawet jednego odcinka (przyganiał kocioł garnkowi ).
Btw. Jeżeli opis oddaje poziom tłumaczenia, to podziękuję. Te potwory mogłyby walczyć z Plagą.
Ostatnio edytowany przez marek2fgc (2013-11-21 22:29:31)
Troszkę to bez sensu. Zakładać temat, mimo że nie wydaliście nawet jednego odcinka (przyganiał kocioł garnkowi ).
Spoko, jeszcze dzisiaj owy odcinek dodam, miałem małe problemy techniczne, stąd te opóźnienia i temat jest wcześniej niż sam odcinek, ale wszyściutko będzie jak należy.
Właśnie postuje hardsuba, bo są większe szanse, że więcej ludzi się zainteresuje tematem i wykaże mi ewentualne błędy, które z pewnością poprawie... Opis jest cienki, ale taki jest na anidb.net, wiele on nie mówi, ale kto by się przejmował opisem, kiedy prawdziwą zawartość można poznać dopiero po pierwszym epizodzie
Ostatnio edytowany przez _musichunter (2013-11-22 00:06:55)
Trzeci odcinek dostępny :3
Anime chociaż trochę stare wydaje się całkiem fajne po 1 epku. Czy mi się wydaje czy główna bohaterka ma ten sam głos co Lina Inverse ze Slayers??
SC II LotV *** "I love it when a plan comes together" -- Hannibal Smith *** Pesymista to dobrze poinformowany optymista *** Punch first ask questions while punching - Vi ***
Anime chociaż trochę stare wydaje się całkiem fajne po 1 epku. Czy mi się wydaje czy główna bohaterka ma ten sam głos co Lina Inverse ze Slayers??
10 sekund: http://myanimelist.net/people/14/Megumi_Hayashibara
Czwarty odcinek w końcu dostępny
Piąty.
Strony 1