Nie jesteś zalogowany.
Strony Poprzednia 1 2
Sęk w tym, że wszystkie grupy tłumaczące faworyzują Nyaa, więc ono zawsze będzie na topie tak czy siak.
Chociaż ja osobiście preferuję Animetosho – dużo dobrych FTP (w tym Mega) i można wyciągać też same napisy i czcionki (a z tym ostatnim jest czasem problem).
Ryzen R5 5600X
GTX 1660 Super
16GB 3200 MHz
Kingston KC3000
To, że większość ogląda od razu, a nie jak wyjdzie całość, więc tak czy siak Nyaa nadal jest na topie.
Podając BakaBT chodziło mi bardziej o stare anime, wiesz takie coś zrobione przed 2000.
Takie Thora czy Utw strony padły bo miały je na serwie nyaa, reszta jak na razie bezpieczna
-=PIERWSZA TROLLOWA MIĘDZYNARODÓWKA=-
dobre, lepsze, radzieckie!
http://utw.me/ <- utw stoi o.O
A wie ktoś dlaczego padło nyaa.se i horriblesubs.info ?
Putin wyłączył.
a nie Kim Jong Un?
haha
Ale chyba co innego ćwierkają: "NT is down due to a DDoS attack. It should pass eventually and the site will be back up then."
haha
Ale chyba co innego ćwierkają: "NT is down due to a DDoS attack. It should pass eventually and the site will be back up then."
Skąd to masz?
Shinigami22 napisał:haha
Skąd to masz?
Z twitter-a https://twitter.com/HorribleSubs
CommieSubs też padło ...
Mam zachomikowane ponad 400GB animu, więc zima mi nie straszna. A i ściąganie z irca też nie jest takie straszne, jakby się wydawało, polecam. Jest bakabt. Piraty zawsze będą górą. Ha!
CommieSubs też padło ...
Bo Commie jest na tym samym serwerze co Nyaa.
Underwater i kilka innych grup też.
Teraz nawet i Batoto leży... gdzie ja będę czytać komiksy?
A i ściąganie z irca też nie jest takie straszne
Animetosho też śmiga, więc nie ma problemu.
Ostatnio edytowany przez Kamiyan3991 (2014-09-01 00:24:09)
Ryzen R5 5600X
GTX 1660 Super
16GB 3200 MHz
Kingston KC3000
Strony Poprzednia 1 2