Nie jesteś zalogowany.
AniDB
Blog
Akcja wydarzeń rozgrywa się po Kakuyaku taru Itan. Chirico przybywa do miasta Gluphae, które znajdowało się kiedyś pod opieką Martialu i nie ucierpiało w czasie Stuletniej Wojny. Jednak Martial otrzymał potężny cios, który zachwiał jego potęgą. Dlatego też w rejonie miasta pojawił się oddział armii Gilgamesza, składający się z 250 AT. Chirico jest śledzony. W mieście spotyka dawnych przyjaciół, którzy nie widzieli go od 30 lat. Wkrótce jednak ściągnie na nich kłopoty.
Torrent
A czy ktoś miałby w zbiorach i dostępne na sieci i ten wycinek ze skamielin bodziowych?
Nie bądź zbyt hardy, życie krótko trwa,
A los twój marny, co przeznaczył, to ci da.
Nie bądź zbyt hardy...
A czy ktoś miałby w zbiorach i dostępne na sieci i ten wycinek ze skamielin bodziowych?
Ja mam, choć nie wiem czy można upublicznić, więc... Mam chyba wszystko z serii Votoms wydanie bodzio.
Ostatnio edytowany przez Nesbro (2016-06-17 13:19:46)
Na pw podeślij koledze. Bodzio nie będzie miał nic przeciwko.
Na pw podeślij koledze. Bodzio nie będzie miał nic przeciwko.
Dokładnie.
Nesbro - nie masz:
The Last Red Shoulder
Pailsen Files kinówka
Jak się komuś nudzi - możecie to wrzucić na mega i podesłać mi link na pw, bo wrzucanie przy moim necie to katorga.
Ostatnio edytowany przez bodzio (2016-06-17 18:25:25)
dulu napisał:Na pw podeślij koledze. Bodzio nie będzie miał nic przeciwko.
Dokładnie.
Nesbro - nie masz:
The Last Red Shoulder
Pailsen Files kinówka
Jak się komuś nudzi - możecie to wrzucić na mega i podesłać mi link na pw, bo wrzucanie przy moim necie to katorga.
A ja się tyle naprosiłem
Ostatnio edytowany przez Infernus (2016-06-17 20:38:52)
Ja bodziowe skamieliny wziąłem z http://www.nyaa.se/?page=view&tid=741720 (link był tu: http://animesub.info/forum/viewtopic.php?id=259482&p=1). Szło 2 MB/s.
Minds are like parachutes. Just because you've lost yours doesn't mean you can borrow mine.
Czy jakaś dobra duszyczka mogła by poratować linkiem do tej produkcji jak i do 1 odcinka Soukou Kihei Votoms: Kakuyaku taru Itan? Z góry dziekuję.
jak bodzio się zgodzi to mogę zrobić zbiorczego torka votoms, ale ostrzegam, tego jest 21 giga z kawałkiem :}
Wstrzymajcie się jeszcze z tydzień. Skończę Phantoma i wtedy można zrobić zbiorczy.
Wstrzymajcie się jeszcze z tydzień. Skończę Phantoma i wtedy można zrobić zbiorczy.
Jeszcze tylko:
- The Last Red Shoulder
- Pailsen Files kinówka
- Case;Irvine
- Votoms Finder
bodzio napisał:Wstrzymajcie się jeszcze z tydzień. Skończę Phantoma i wtedy można zrobić zbiorczy.
Jeszcze tylko:
- The Last Red Shoulder
- Pailsen Files kinówka
- Case;Irvine
- Votoms Finder
1. Leży na dysku, kokuś skodował, więc będzie sub z obrazem od niego
2. Pailsen kinówka to tylko kilka scen więcej niż w serii, raczej nie wydam.
3 i 4 - to
ok, to poczekam :}