Nie jesteś zalogowany.
Tak się kończy składanie trinity pierwszego
Lel ja nie składałem pierwszego triforce, tylko phage samego dla speeda przy ataku, resztę sklejam dopiero na koniec builda.
Tak się kończy granie przeciw Irelii po prostu, nerf this shit, srsly RITO.
Ostatnio edytowany przez OromisMasta (2015-01-27 14:46:16)
Bardzo cie zmogło ta przegraną w lolu, jest 4 odcinek już a ja dalej na 3 czekam ;p
A może czekam bo jestem zbyt leniwy aby włączyć odcinek z angielskimi napisami który i tak już mam na dysku ?
Albo nie znasz angielskiego, inaczej byś nie czekał.
Oromisowi pewnie komputer wybuchł przez Kamiyana i jego Terę.
Hehe! Nie ma to jak przegrać rundę w LOL'a
Jak u was rankedy w nowym sezonie? Bo ja skończyłem w S1... :/
Btw, mówicie że jest zbyt leniwy, żeby oglądać po ang, ale są przecież już tłumaczenia na polski jakieś ^^ Tylko na stronkach z oglądaniem online.
W każdym razie ja tam sobie poczekam na te, bo jak już zacząłem oglądać z tym tłumaczeniem ( i mi się spodobało) to wolę poczekać
Ostatnio edytowany przez panmasakra (2015-01-28 07:57:56)
Oromisa wyciągamy z Gold I. Sam jestem w Plat V. Dziwne jest to, że ja byłem Plat IV i On też Plat IV (różnica taka, że ja miałem serię do 3, On ileś tam punktów), razem graliśmy 10 placementów, On Gold I, ja Plat V.
W każdym razie sory ludki za to, że to ze mną Oromis grał tę grę, która go tak zdemotywowała, no ale ja ostro nie przegrałem
Nieźle, może was dogonię kiedyś I powiem wam że jak się pogra trochę na koncie z 0-20 lvl i to mało grając, to później lepiej nie wbijać na start na rankedy, bo przyzwyczajenia zostają
Dobra, wróciłem z zaświatów, krótkie sprawozdanie z moich ostatnich 48 (?) godzin dla czekających:
-W nocy 26/27.01 zrobiłem ok. połowę odcinka trzeciego, prace musiałem wstrzymać, bo hałas klawiszy przeszkadzał domownikom
-ok. 8 rano złapał mnie Mammoth, z którym zagrałem te nieszczęsne 3 rundki w LoLa, od tamtego czasu praktycznie nie było mnie wśród żywych
A dlaczego?
Otóż, jak zapewne wiecie, 26.01 wieczorem omal nie zjarał mi się komputer, więc celem wyczyszczenia zabrałem go do garażu, żeby przedmuchać go kompresorem. Z racji tego, że był nieźle zasyfiony, a jeszcze brat poprosił mnie, żebym "przy okazji" zajął się też jego sprzętem, siedziałem tam w zimnie dobre 1,5-2h. Konsekwencje tego poczułem wkrótce po skończeniu gry z Mamutem (a właściwie to zacząłem odczuwać jeszcze w trakcie ostatniej rundy), a ok. godziny 15 padłem pół-martwy i w tym miejscu kończy się "dziennik pokładowy" mojego mózgu na dzień 27.01.
Obudziłem się jakąś godzinę temu, na szczęście już mi lepiej, więc niezwłocznie wracam do pracy.
Jeszcze raz sorki za opóźnienia...
Ostatnio edytowany przez OromisMasta (2015-01-28 17:58:35)
Oromis, nie musisz się tłumaczyć, twoje napisy i twoja sprawa czy zrobisz to jutro, czy za tydzień .
Zasadniczo to nie zamierzałem, ale jak widzę, że tu sporo ludu siedzi i się zastanawia, co się dzieje, to stwierdziłem, że należy im się jakieś wyjaśnienie :/
Zasadniczo to nie zamierzałem, ale jak widzę, że tu sporo ludu siedzi i się zastanawia, co się dzieje, to stwierdziłem, że należy im się jakieś wyjaśnienie :/
Twoje wyjaśnienie bardziej brzmi jak sprawozdanie z minionego tygodnia.
Ostatnio edytowany przez marek2fgc (2015-01-28 18:14:57)
OromisMasta napisał:Zasadniczo to nie zamierzałem, ale jak widzę, że tu sporo ludu siedzi i się zastanawia, co się dzieje, to stwierdziłem, że należy im się jakieś wyjaśnienie :/
Twoje wyjaśnienie bardziej brzmi jak sprawozdanie z minionego tygodnia.
Może pamiętnik chce napisać
Dobra, wreszcie skończyłem!
Tak, też w to nie wierzę, a nareszcie stało się... Co chwila coś mnie powstrzymywało (ze mną samym włącznie, nie myślcie sobie, że na wszystko znajdę wymówkę, czasami na serio autentycznie mi się nie chciało )
Zresztą widzę, że moje wyjaśnienia bardziej was wkurzają niż cokolwiek wyjaśniają, więc następnym razem będę siedział cicho aż do wydania, choćbyście się nawet wypytywali, co jest grane No sorry ja was, chciałem dobrze.
Dobra, łapcie NAPISY i do następnego!
Ta nowa połowa openingu xDD
Ja tam lubię poczytać takie sprawozdania ^^ Dzięki za napki, zabieram się za epek
Ludzie sobie żartują z twojego "sprawozdania" a Ty tak na poważnie, że kogoś wkurzają... Nie sądzę żeby kogoś wkurzały, a jak tak, to niech nie czyta... Proste!
Dzięki za napisy!
( I powodzenia w wychodzeniu z golda )
Fajna loli w tym AD. Dzięki za subki i powodzenia w dalszej pracy.