Nie jesteś zalogowany.
Lepiej będzie jak napiszesz: zbieram na rachunek za prąd i neta
Ostatnio edytowany przez max-kun (2014-11-06 23:35:46)
Heh, pomysł czyj był, nie powiem, nie chcę mu też psuć reputacji.
Mój eksperyment w tym miejscu dobiega końca, dzięki za ciekawe reakcje (czyt. połknęliście haczyk)
Tak na serio, robiło mi się głupio od siedzenia tu i gadania do siebie, cztery posty z rzędu tylko moje posty z ogłoszeniem wydań, chciałem sprowokować ludzi do pisania tu (sprawdzić, czy ktokolwiek w ogóle jeszcze tu zagląda
Ech, jak ja lubię shitstormy xD
Ostatnio edytowany przez OromisMasta (2014-11-06 23:43:10)
Lubię szarlotkę mojej mamy.
Nada się?
Heh, pomysł czyj był, nie powiem, nie chcę mu też psuć reputacji.
Mój eksperyment w tym miejscu dobiega końca, dzięki za ciekawe reakcje (czyt. połknęliście haczyk)
Tak na serio, robiło mi się głupio od siedzenia tu i gadania do siebie, cztery posty z rzędu tylko moje posty z ogłoszeniem wydań, chciałem sprowokować ludzi do pisania tu (sprawdzić, czy ktokolwiek w ogóle jeszcze tu zagląda
Aha
-=PIERWSZA TROLLOWA MIĘDZYNARODÓWKA=-
dobre, lepsze, radzieckie!
Ej, ale my ci tylko statsy nabijamy. I temat się kręci. Przecież możesz sobie zbierać na te ciastka. Czy tam ciastka i piwo.
Tak na serio, robiło mi się głupio od siedzenia tu i gadania do siebie, cztery posty z rzędu tylko moje posty z ogłoszeniem wydań, chciałem
Pff, w moim temacie o Kaijim prowadziłem monologi po 8-9 postów i jakoś było. oo
A Ty byś już po 4 postach chciał komentarze... nie ma tak.
I w sumie możesz zbierać sobie na ten abonament w wowie czy nowy PC.
Nikomu chyba to nie przeszkadza.
Ryzen R5 5600X
GTX 1660 Super
16GB 3200 MHz
Kingston KC3000
To ktoś jeszcze gra w WoWa?
Dobra, koniec głupich żartów i kurwienia się o atencję (przynajmniej na razie ), pora wracać do pracy.
Jak obiecałem, tak zrobiłem, Inou Battle #5 leci!
Takie małe przypomnienie, bo ten mini-shitstorm wywołany przeze mnie wcześniej pogrążył mojego poprzedniego "poważnego" posta w odmętach czasu, ten odcinek miał jakieś nieoczekiwane opóźnienia już u źródła (wersja angielska wyszła w środę wieczorem), więc naprawdę miałem z nim niezłego speeda, więc doceńcie to (najlepiej pieniężnie ).
W przyszłym tygodniu ma ponoć być tak samo, dalej nie wiem.
Wyczuwam zmowę odcinkową
Roman, będziesz robił to?
http://myanimelist.net/anime/25285/Seir … e_Specials
Już wyszedł pierwszy. ^
Ryzen R5 5600X
GTX 1660 Super
16GB 3200 MHz
Kingston KC3000
Znowu NAPISY LAST MINUTE!
Ostatni tydzień spędziłem jeżdżąc kilka razy bez sensu Konin-Poznań (1.5h pociągiem w jedną stronę), żeby dokończyć papierkową robotę odnośnie stypendium (a tylko spróbują mi teraz nie przyznać ), więc jestem styrany niesamowicie, wybaczcie mi te obsuwy, poprawię się
BTW:
Roman, będziesz robił to?
http://myanimelist.net/anime/25285/Seir … e_Specials
Już wyszedł pierwszy. ^
Jasne, że będę, ale [FFF] się zadeklarowało, że wyda, więc czekam na ich suby, bo te co są teraz takie trochę nie bardzo
Zresztą, nie tylko pierwszy, ale drugi chyba też już wyszedł.
Ogólnie miłym dodatkiem są te specjale, bo:
1) Nie są tylko zlepkiem głupich fanserwisowych scenek
2)Przedstawiają historię, której nie było w LN, przybliżając nieco przeszłość Kamita i Restii
3)Są one oparte na podstawie scenariuszy pisanych osobiście przez autora LN, potwierdzając tym samym, że żyje on i ma się dobrze (ja już się martwiłem, bo 14 tom miał oryginalnie wyjść już w lipcu, potem był przenoszony na sierpień i wrzesień, a następnie "przesunięty na termin nieokreślony")
Ostatnio edytowany przez OromisMasta (2014-11-14 23:16:32)
1) Nie są tylko zlepkiem głupich fanserwisowych scenek
To jest aż nieprawdopodobne . Nie będzie nagiej Est?! A tak na to liczyłem.
Jeśli wszystkie 6 speciali tworzą jedną całość, to obawiam się że Est wcale w nich nie uświadczymy, bo, jak mówiłem, opowiadają one historię z przeszłości (A konkretnie z czasów gdy Kamito był jeszcze zabójcą pracującym dla Tajnej Szkoły - czy jakkolwiek to tłumaczyłem, sam już nie pamiętam )
Ostatnio edytowany przez OromisMasta (2014-11-13 23:47:17)
Lepiej późno niż wcale, czyli Inou Battle 06!
Dobra, to już chyba tradycja, nikogo już raczej nie dziwi, że wydaję to na ostatnią chwilę: Danna ga 07 podano do stołu!
(Dosłownie, zrozumiecie, jak obejrzycie )
Ostatnio edytowany przez OromisMasta (2014-11-20 20:50:34)
Surprise mothafucka!
Nie ma to jak zrobić napisy w środku nocy przed porannym wykładem (Hmm... 08:00 - 11:30 Historia Filozofii... To sobie odeśpię ).
Coś wychodzi na to, że w tej serii co czwarty odcinek jest najlepszy. W końcu mamy zapowiedź konkretnej akcji, no i ta genialna scena w minutach 11-13... Ups, spoiler alert, zresztą o tym nie ma co gadać, to trzeba zobaczyć!
BIERZCIE I OGLĄDAJCIE Z TEGO WSZYSCY!
To się dobrze składa, akurat obejrzę przed snem, dzięki. Po obejrzeniu odcina. Jedna linijka tekstu nie przetłumaczona i jedna znika za szybko. Planujesz dodać przetłumaczony opening oraz ending? Najlepsze anime sezonu.
Ostatnio edytowany przez Nesbro (2014-11-22 03:51:50)
no i ta genialna scena w minutach 11-13...
Faktycznie genialna scenka. Aż mi się przypomniał automat telefoniczny w EF - a tale of... https://www.youtube.com/watch?v=VBMD7J3XpEw
Dzięki
Ostatnio edytowany przez Mammoth (2014-11-25 16:30:06)
Za to 8 odcinek jest badziewny,