Nie jesteś zalogowany.
animecalendar mam ustawione tak, by pokazywało emisje w naszym czasie.
Hmm... to może Crunchy ma opóźnioną emisję z jakiegoś powodu.
Ryzen R5 5600X
GTX 1660 Super
16GB 3200 MHz
Kingston KC3000
Crunchy najprawdopodobniej emituje w innych godzinach niż oryginalna japońska emisja. AnimeCal pokazuje emisje w telewizji japońskiej
Chyba większe od jej głowy .
Komuś cycki pomyliły się ze zderzakami od Hamera
-=PIERWSZA TROLLOWA MIĘDZYNARODÓWKA=-
dobre, lepsze, radzieckie!
..żal.
Ryzen R5 5600X
GTX 1660 Super
16GB 3200 MHz
Kingston KC3000
http://i.imgur.com/MbVP0O1l.jpg
Chyba większe od jej głowy.
Może w wersji BD dostaniemy mniejszą wersję .
Tak Shiroe reaguję na cycki i zmianę studia
- Szefie, nie mamy pomysłu na fabułę, co teraz?
- Damy wielkie cycki i skupimy na nich uwagę oglądających.
- To przejdzie?
- Synku, za mało tu pracujesz. Nie takie rzeczy przechodziły.
Akurat historia w drugim sezonie jest ciekawsza.
Dlatego nie rozumiem tej "cyckowej polityki"... przecież to do Kanami w ogóle nie pasuje...
Ostatnio edytowany przez Kamiyan3991 (2014-10-04 13:48:13)
Ryzen R5 5600X
GTX 1660 Super
16GB 3200 MHz
Kingston KC3000
Przecież to Deen, czego wy oczekujecie? Już kiedy dowiedziałem się o zmianie studia, przyjąłem do wiadomości, że kreska/animacja będzie Najgorsze jest to, że miałem rację i to "łagodnie mówiąc" nie wygląda za ładnie.
EDIT:
Ostatnio edytowany przez Sacredus (2014-10-04 14:29:24)
EDIT:
Pokaż spoiler uwaga na oczy
P. Sacredus, o co Wam chodzi z pierwszym zdjęciem. Przecież to czysty efekt 3D (w dodatku nie trza okularów).
Niee... Przecież to tak tragicznie wygląda. Oglądać się nie da.
Czy mi się zdaje, czy oni sobie olali 6. tom i przeszli do 7? Już nie mówiąc, że trochę chyba fillerów było w tym 1. odcinku.
"Ore no Imouto jednak miało jakieś tam przesłanie czyli, że 14 latka może grać w zboczone, incestowe gry +18 pod warunkiem, że się dobrze uczy i nie sprawia innych problemów" - Ken-chan
Sado napisał:Czy mi się zdaje, czy oni sobie olali 6. tom i przeszli do 7?
Tak.
To teraz pytanie do ludzi, którzy to czytali: ten zabieg jest odwracalny (i w ogóle ma jakiś sens)? Tzn. mogą spokojnie potem wrócić do akcji z poprzedniego tomu czy raczej wydarzenia się jakoś zazębiają i będzie trudno?
"Ore no Imouto jednak miało jakieś tam przesłanie czyli, że 14 latka może grać w zboczone, incestowe gry +18 pod warunkiem, że się dobrze uczy i nie sprawia innych problemów" - Ken-chan
Idą chronologicznie. Akcja tych tomów działa się chyba mniej więcej w tym samym czasie, więc będą skakać.