Nie jesteś zalogowany.
Witam, poszukuje całej serii GTO. Jeśli ktoś chce sprzedać proszę o pilny kontakt!
Szukałeś już na stronie waneko, albo na allegro?
Pewno szukał. Sam szukałem, nie znalazłem. Ja swojej kolekcji nie sprzedam, a to, że w sklepie kupiłem ostatnią sztukę tomu 10-tego (pierwszy tom, który zniknął z oferty) napawa mnie dumą
Kropka po liczebniku porządkowym i przecinek po zamknięciu nawiasu.
Mam 4 tomy GTO:
http://animesub.info/forum/viewtopic.php?id=258916
Ostatnio edytowany przez Sado (2015-02-18 19:24:18)
"Ore no Imouto jednak miało jakieś tam przesłanie czyli, że 14 latka może grać w zboczone, incestowe gry +18 pod warunkiem, że się dobrze uczy i nie sprawia innych problemów" - Ken-chan
Szukałem, szukałem. Cały czas śledzę allegro i olx, ale nie ma... Są tylko pojedyncze tomy o różnych numerach. Nawet pisałem do Waneko i to też nic nie dało. Naprawdę nie ma nikogo kto by mógł sprzedać całą serie?
Jak dożyję emerytury, to przeczytam jeszcze raz i Ci oddam :]
A tak serio to nie spodziewaj się, że teraz sprzeda Ci ktoś całą serię. Waneko niedawno przestało ją dodrukowywać, więc ludzie pewnie chcą poczekać kilka lat aż ich wartość wzrośnie (jeżeli w ogóle ktokolwiek będzie chciał to opylić)
Pewno szukał. Sam szukałem, nie znalazłem. Ja swojej kolekcji nie sprzedam, a to, że w sklepie kupiłem ostatnią sztukę tomu 10-tego (pierwszy tom, który zniknął z oferty) napawa mnie dumą
Ja wyrwałem ostatni egzemplarz 10 tomu od Waneko. Po czterech nieudanych próbach zakupu w różnych sklepach (oczywiście wszędzie był tomik jako dostępny) zwróciłem się z błaganiem do wydawnictwa. Okazało się, że mają jedną podniszczoną sztukę. Mówili, że jest duża szansa, że się rozpadnie podczas czytania, ale trzyma się całkiem nieźle. Za tomik zapłaciłem cale 5zł + przesyłka. Poczekam jeszcze kilka lat to sprzedam i będę miliarderem przy takim zainteresowaniu . Manga super.
widzę przesadziłeś z ceną
Jakieś pół roku temu wisiało na allegro ogłoszenie za 350 zł(wisiało parę miesięcy), ale widziało mi się trochę drogo. Mam kilka tomów GTO, nie potrzebowałem całej kolekcji, myślałem, że jak dojdę do kasy to sobie dokupię resztę u Waneko...
Zawsze można męczyć wydawnictwo o dodruki, z tego co wiem po paru latach od wydania zrobili jakiś dodruk(niby z jakimiś poprawkami, ale przede wszystkim na innym papierze), skoro im to wszystko zeszło, to myślę, że można liczyć na kolejny dodruk kiedyś tam.
Rozumiem, ale nie wiadomo w jakim są stanie, a za zniszczoną kolekcje płacić 500zł to żart. Pisałem z Waneko i oni zastępują GTO nowymi tytułami.
Szkoda, że Waneko wycofało GTO... No tu masz rację, że nic nie napisał. Napiszę do niego może wyśle mi jakieś zdjęcia
Brzydal w ogóle nie odpisuje, więc może ktoś inny?
@tosiekjakubowicz, a wiesz, że tłumaczenie jest lipne, nie? Zamiast wydawać fortunę na „białe zbuki”*, kup se za niekoniecznie mniejszą fortunę coś „czytelniejszego”**, zagramanicznego.
wikia o smoczych kulach - chcesz pomóc rozwijać polską encyklopedię Dragon Balla - wpadnij i zostaw po sobie ślad
MAL, YT, Eien no toku sentai