Nie jesteś zalogowany.
Czyli muszę wszytko popakować pojedynczo?
Możesz też użyć lepszej kompresji podczas tworzenia archiwum, ale przy 2 MB to wiele nie zmniejszy. Maksymalna dopuszczalna waga pliku to bodajże 700 KB.
~Shounen . DBNao.net . Grupa Mirai . Cytaty z anime
Aktualnie maksymalny plik jaki można przesłać to 2MB.
Czyli muszę wszytko popakować pojedynczo?
Spakuj w 7-zipie na Ultra to możliwe, że się zmieścisz w limicie
Aktualnie maksymalny plik jaki można przesłać to 2MB.
Powinni napisać to nad przyciskiem dodawania subów albo dać komunikat jeżeli plik przekroczy maksymalną wielkość.
Ja może tylko zostawię, jakie wiadomości dostajemy na CDA na temat ANSI.
Ryzen R5 5600X
GTX 1660 Super
16GB 3200 MHz
Kingston KC3000
Powiem tak
Mi tam do tej pory normalnie maile z forum przychodzą z powiadomieniami. Tu nie ma większej różnicy, czy będzie to powiadomienie czy email aktywacyjny, bo oba są wysyłane przez ten sam serwer. Stawiam na zbyt rygorystyczne filtry antyspamowe u autora tego postu.
Powiem tak
Mi tam do tej pory normalnie maile z forum przychodzą z powiadomieniami. Tu nie ma większej różnicy, czy będzie to powiadomienie czy email aktywacyjny, bo oba są wysyłane przez ten sam serwer. Stawiam na zbyt rygorystyczne filtry antyspamowe u autora tego postu.
A co powiesz na to, że mi też przychodzą maile z powiadomieniami, ale kiedy dla sprawdzenia powyższego info zarejestrowałem nowego użytkownika, to nie dostałem maila z hasłem?
Aż sprawdziłem.
E-mail rejestracyjny przychodzi z adresu kane_w@go2.pl, a powiadomienia z kolei z animesub@animesub.info
Proponuję dodanie obu adresów do białej listy. Ostatnio było trochę botów na forum, więc mogło przyblokować adresy email lub IP u dostawców poczty e-mail (zwłaszcza w przypadku gmaila czy hotmaila).
Nikt tu nie doda rejestrowania z wykorzystaniem fb, gdy używamy http, bo jest to niebezpieczne (a przejście na https na tak napisanej stronie, o nie jest 1-2h, więc jest to odkładane, ale ciągle w planach/"na jutro"). Sprawą maili miał się Kane przyjrzeć, bo były z tym problemy, gdy ktoś rejestrował się od strony forum, a nie głównej. Przypomnę się z tym tematem.
Zarówno na stronie głównej jak i forum link rejestracyjny prowadzi do http://animesub.info/forum/register.php więc tu nie będzie problemu.
Jeszcze sprawdziłem, że domena animesub.info nie ma ustawionego rekordu SPF. Tutaj należało by dodać coś takiego
"v=spf1 a include:skynode.skynode.pl ~all" (na podstawie nagłówków emaili) jako wpis w rekordzie TXT domeny.
napisy do Ijiranaide, Nagatoro-san nie pokazują się w katalogu alfabetycznym
zarówno przy wyszukiwaniu po tytule oryginalnym, jak i angielskim
szukajka znajduje napisy (np. przy wyszukiwaniu po słowach ijiranaide lub Nagatoro)
Napisy do Senki Zesshoushinai Symphogear XV nie pojawiły się w katalogu alfabetycznym.
Ostatnio edytowany przez elektromaniek (2022-03-14 21:02:22)
Są w katalogu. Może jakaś zwiecha była.
"I spend my time by looking out the window
Ignoring everything that the teacher is saying"
Nie wiem, gdzie to napisać, więc zostawiam tutaj.
Chcę się zalogować na stronie danymi z forum. Nie działa. Próbuję odzyskać hasło, zarejestrować się na stronie danymi z forum. Nie da się. Przekierowuje na forum, gdzie jestem zalogowany i nic. Raz dostałem jakieś powiadomienie, że przyjdzie mi mail z instrukcjami. Nic nie przyszło, nawet w spamie.
Nie wiem, gdzie to napisać, więc zostawiam tutaj.
Chcę się zalogować na stronie danymi z forum. Nie działa. Próbuję odzyskać hasło, zarejestrować się na stronie danymi z forum. Nie da się. Przekierowuje na forum, gdzie jestem zalogowany i nic. Raz dostałem jakieś powiadomienie, że przyjdzie mi mail z instrukcjami. Nic nie przyszło, nawet w spamie.
Forum i strona główna to jakby osobne konta, więc "raczej" dane logowania tez różne. Problem znany i ciągle walczymy, by usprawnić jego działanie. Ważniejszą informacje będzie znajomość dostawcy twojej poczty, ale to już sobie ustalimy.
Gmail
Wygląda na to, że hasło na stronie jest inne niż to na forum. Problem w tym, że nie przypominam sobie nic o drugim, odrębnym haśle, próbowałem dać przypomnienie na forum, ale do tej pory nic nie przyszło, nawet w spamie. Pisać do Kane chyba nie ma sensu, bo ostatnio logował się miesiąc temu. Jeśli Hunter coś na to zaradzisz to będę wdzięczny.
Gmail
Wygląda na to, że hasło na stronie jest inne niż to na forum. Problem w tym, że nie przypominam sobie nic o drugim, odrębnym haśle, próbowałem dać przypomnienie na forum, ale do tej pory nic nie przyszło, nawet w spamie. Pisać do Kane chyba nie ma sensu, bo ostatnio logował się miesiąc temu. Jeśli Hunter coś na to zaradzisz to będę wdzięczny.
Zgłosiłem Kane, ale możesz też do niego napisać na maila widocznego w "wizytówce", klik.
Ja mam podobny problem, na animesub'ie jade z innego konta niż na forum, a niby powinny być te same passy. Próba "przypomnienia" hasła nie powiodła się, bo msg na pocztę nie doszło. Aczkolwiek zgłoszone do administracji.
Katalog alfabetyczny napisów nie znajduje "Ijiranaide, Nagatoro-san"
Katalog alfabetyczny napisów nie znajduje "Ijiranaide, Nagatoro-san"
A próbowałeś "Nagatoro"?
Bo mnie się pojawiają oba sezony
Ostatnio edytowany przez Stingray (2024-01-18 10:15:13)
Kobieta zmienna jest