#61 2015-07-28 23:40:32

Nala_Alan
Użytkownik
Dołączył: 2015-04-03

Odp: Znalezione błędy w działaniu forum i strony

A u mnie na Chromie nabijało normalnie, bez odświeżania, przed konwersacją.

Offline

#62 2015-07-28 23:43:32

Gamedor
Zbanowany
Dołączył: 2012-05-24

Odp: Znalezione błędy w działaniu forum i strony

Widocznie nie zauważyłeś,  albo nie rozumiemy się ^^ może niech inni się wypowiedza, bo mi tak od kilku lat się robiło, na różnych pc.
Edit: mi po sec błąd zabezpieczeń wyskakiwał co kliknięcie pobierz, w odrębne czasowym 1-2 sec.

Ostatnio edytowany przez Gamedor (2015-07-28 23:48:47)

Offline

#63 2015-07-28 23:46:26

Nala_Alan
Użytkownik
Dołączył: 2015-04-03

Odp: Znalezione błędy w działaniu forum i strony

Normalnie bez problemu z 5 razy klikałem w pobierz napisy, bez odświeżeniu, pobrało mi + nabiło pobrania.
Jedynie jak zostawiłem otwartą stronę na ~10 minut to jak wtedy kliknąłem pobierz, to wyskakiwał błąd ("Błąd zabezpieczeń.") i musiałem odświeżyć.
Chyba że rzeczywiście się nie rozumiemy. Nie tylko u mnie nie było zabezpieczenia przed nabijaniem, bo znajomy też mógł.

Ostatnio edytowany przez Nala_Alan (2015-07-28 23:48:02)

Offline

#64 2015-07-28 23:48:17

pyransc
Użytkownik
Dołączył: 2012-06-10

Odp: Znalezione błędy w działaniu forum i strony

Odświeżać musisz gdy otworzysz kilka zakładek z napisami do pobrania i mi to nadal działa. Napisy zawsze można było kilka razy pobrać.

Ostatnio edytowany przez pyransc (2015-07-28 23:49:46)

Offline

#65 2015-07-29 14:39:57

Areki-chan
Użytkownik
Skąd: [Hyouryuusha]
Dołączył: 2011-12-04

Odp: Znalezione błędy w działaniu forum i strony

Nadal nie działają znaki > i < w opisach napisów.
Prosiłabym o poprawienie tego jak najszybciej, bo mi się wszystkie opisy sypią...

Ostatnio edytowany przez Areki-chan (2015-07-29 14:40:21)


wNXtFnr.jpg

Offline

#66 2015-07-29 15:44:30

Xam10
Użytkownik
Dołączył: 2011-03-27

Odp: Znalezione błędy w działaniu forum i strony

Areki-chan napisał:

Nadal nie działają znaki > i < w opisach napisów.
Prosiłabym o poprawienie tego jak najszybciej, bo mi się wszystkie opisy sypią...

W naszych działają.  szalony


podpisq.png

Offline

#67 2015-07-29 15:55:22

Areki-chan
Użytkownik
Skąd: [Hyouryuusha]
Dołączył: 2011-12-04

Odp: Znalezione błędy w działaniu forum i strony

Xam10 napisał:
Areki-chan napisał:

Nadal nie działają znaki > i < w opisach napisów.
Prosiłabym o poprawienie tego jak najszybciej, bo mi się wszystkie opisy sypią...

W naszych działają.  szalony

Hm, problem dotyczy tylko wrzucania napisów po raz pierwszy - przy aktualizacji już działa.


wNXtFnr.jpg

Offline

#68 2015-07-29 21:52:31

Kane
Administrator
Skąd: Warszawa
Dołączył: 2003-12-29

Odp: Znalezione błędy w działaniu forum i strony

Mam teraz dużo pracy w pracy i dodatkowo po pracy deprecha.
Więc do łatanie bugów wrócę pewnie pojutrze/w weekend. Wytrzymajcie smile


Imperare sibi maximum est imperium

Offline

#69 2015-08-07 19:36:21

Nefematve
Użytkownik
Dołączył: 2014-07-21

Odp: Znalezione błędy w działaniu forum i strony

Przy wrzucaniu napisów w tytule zamiast '–' mam '&#8211;'. Da radę naprawić? Wcześniej było w porządku.


podpisq.png

Offline

#70 2015-08-07 19:44:20

bodzio
Użytkownik
Skąd: Szczecin
Dołączył: 2006-05-18

Odp: Znalezione błędy w działaniu forum i strony

A po wafla ci tam był myślnik?
http://anidb.net/perl-bin/animedb.pl?sh … &aid=11152
Main: Miss Monochrome The Animation 2
Official: Miss Monochrome: The Animation 2


wladza1.png

Offline

#71 2015-08-08 01:18:46

marek2fgc
Moderator
Skąd: Lubin
Dołączył: 2010-06-28

Odp: Znalezione błędy w działaniu forum i strony

W dodatku wystarczy wrzucić dywiz, a nie półpauzę.

Ostatnio edytowany przez marek2fgc (2015-08-08 01:19:52)


Na głównej stronie ~MasaGratoR
MyAnimeList
"Tłumaczenie to świętość"

Offline

#72 2015-08-11 23:30:42

kostek00
Użytkownik
Skąd: Lublin
Dołączył: 2009-01-22

Odp: Znalezione błędy w działaniu forum i strony

W katalogu alfabetycznym nie da się wybierać następnego znaku jeżeli następny znak to odstęp, np. La Blue Girl. "La" można wyszukać, ale gdy chce się przejść dalej to trzeba wyszukać odstęp, ale to odświeża stronę, bo w adresie url na końcu nie może być znak odstępu. Żeby to działało trzeba zamienić odstęp na znak odczytywalny dla przeglądarek, czyli "%20". Dopiero gdy w url jest "%20" to na końcu może się pojawić odstęp.


logo.png
Jestem słodki jak miód, człowiek - ciacho; genetyczny cud!  xD

Offline

#73 2015-12-23 17:04:24

marek2fgc
Moderator
Skąd: Lubin
Dołączył: 2010-06-28

Odp: Znalezione błędy w działaniu forum i strony

Nie mogę dodać komentarza pod najnowszym newsem (życzeniami) na stronie. Wpisuję treść i po potwierdzeniu przekierowuje mnie na pustą stronę. Próbowałem bez polskich znaków oraz kropek, przecinków itp. i nadal nic. jezor

Ostatnio edytowany przez marek2fgc (2015-12-23 17:05:11)


Na głównej stronie ~MasaGratoR
MyAnimeList
"Tłumaczenie to świętość"

Offline

#74 2015-12-23 18:14:45

Nala_Alan
Użytkownik
Dołączył: 2015-04-03

Odp: Znalezione błędy w działaniu forum i strony

Ja także nie mogę, więc to nie tylko u ciebie.

Offline

#75 2015-12-28 20:19:58

Kane
Administrator
Skąd: Warszawa
Dołączył: 2003-12-29

Odp: Znalezione błędy w działaniu forum i strony

Poprawione.
Mój błąd baka


Imperare sibi maximum est imperium

Offline

#76 2016-06-01 20:41:51

bodzio
Użytkownik
Skąd: Szczecin
Dołączył: 2006-05-18

Odp: Znalezione błędy w działaniu forum i strony

Tak tylko przypomnę, że od lat występuje ten błąd... przy wysyłaniu linka poprzez prywatną wiadomość adresat może go otrzymać ze spacją, ew. kilkoma spacjami. szalony


wladza1.png

Offline

#77 2016-06-01 20:48:07

FAiM
Użytkownik
Skąd: Warszawa
Dołączył: przed 2004-07-25

Odp: Znalezione błędy w działaniu forum i strony

To nie błąd, to funkcjonalność gwizdze...


K5Cqyo6.png?1

Offline

#78 2016-06-01 20:56:22

senami
Użytkownik
Skąd: Konin / Gołuchów
Dołączył: 2011-02-18

Odp: Znalezione błędy w działaniu forum i strony

FAiM napisał:

To nie błąd, to funkcjonalność gwizdze...

giphy.gif


sygna.png

Offline

#79 2016-07-07 21:36:20

jastis
Użytkownik
Dołączył: 2009-07-27

Odp: Znalezione błędy w działaniu forum i strony

Zauważyłam właśnie, że brakuje informacji na poczcie zewnętrznej o napisanej prywatnej wiadomości i o wprowadzonych zmianach w profilu. Wszystkie opcje temu służące odpowiednio zaznaczyłam w profilu, na poczcie zewnętrznej sprawdziłam również spam, i rzeczywiście brakuje potwierdzenia w obu przypadkach - a przyznam naprawdę fajna to funkcja.

Stąd pytanko, czy zrezygnowano z tej opcji, czy może sama coś zepsułam, chociaż raczej o to trudno : ) - wszystko jest dość logiczne, a może jest to jakiś błąd strony.

W każdym razie chciałam tylko zgłosić, że mimo utrzymania starych ustawień i tego samego maila, nie dochodzą wiadomości o ruchach na profilu ansi.

Offline

#80 2016-07-07 21:43:30

Gerard
Użytkownik
Skąd: Piekary Śląskie
Dołączył: 2010-11-15

Odp: Znalezione błędy w działaniu forum i strony

Działa.

Offline

Stopka forum

© Animesub.info 2019