Nie jesteś zalogowany.
Mam cos takiego kiedy konwertuje (noragami odcinek pierwszy druga seria sciagniety z animecruzers 480p) przez allconverter pro na profil psp high.
Ostatnio edytowany przez rika09 (2015-10-10 15:58:27)
"po winstalowaniu wszystko dziala samoczynnie i nie mozna tego zatrzymac..."
Zdolna bestia. Zmień dostawcę materiału.
Konwertując pod PSP pewnie Ci zmniejszyło rozdzielczość wideo, a napisy zostawiło w pierwotnej, stąd takie rozjechanie.
Ale ja się nie znam, po prostu na pierwszy rzut oka tak to wygląda.
Ostatnio edytowany przez Areki-chan (2015-10-10 16:38:40)
Nie bede sciagal epow po 200mb zeby potem na psp przerabiac:) na solureaperzone sa reklamy zebrzace o wylaczenie adblocka a innych nie znam.
Wiec jak zmienic rozdzielczosc napisow?
Nie bede sciagal epow po 200mb zeby potem na psp przerabiac:) na solureaperzone sa reklamy zebrzace o wylaczenie adblocka a innych nie znam.
Wiec jak zmienic rozdzielczosc napisow?
W opcjach aegi. Albo w notatniku.
Stara wersja aegi:
Co w tym smiesznego? A twoj post normalnie uj mi pomogl... Sprobowalem pozmieniac ta rozdzielczosc i pare innych rzeczy ktorymi roznily sie te napisy od innych ktore dzialaja ale nic nie dalo wiec to chyba od video. Znalazlem jakas portugalska? strone z ktorej epy do tego dzialaja normalnie wiec juz nie wazne.
Mamo, mamo, nie podaję istotnych szczegółów (np. skrypt z napisami), nie umiem czytać i oczekuję cudów.
Napisy można dopasować. Ale o tym jest n-tematów na tym forum.
Kiedyś korzystałem z jakiegoś programu do przerabiania na psp, tak nazwy nie pamiętam i już się w to nie bawię. Ale nigdy nie miałem takich problemów, więc zacznij czytać.
Ja używałem WinMEnc, ponieważ dosyć szybko konwertował, ale był problem z obsługą ass, dlatego usuwałem karaoke i konwertowałem napisy do srt.