Nie jesteś zalogowany.
Witam.
W związku z dużą ilością hashkodów anime zamieszczonym na p2mforum.info chciałbym was prosić o zaproszenie do rej strony.
Zaproszenie prosze wyslac na kmalina357@gmail.com
Bardzo mi na tym zalezy .
Pozdrawiam
Co ta za strona, że się tak zapytam.
Strona wykorzystująca technologię peer2mail, aby najczęściej dać hashe do ściągania pirackiego oprogramowania z różnych serwerów naraz różnymi fragmentami. Coś jak torrent, tylko że nie wysyłasz pobranych plików.
Ostatnio edytowany przez marek2fgc (2016-02-07 17:54:06)
pozwala na pobieranie i uploadowanie w sumie wszystkiego . pobierasz program moorhunt z ktorego mozesz pobrac od innych ludzi plik lub go zuploadowac na strone bardzo przydatna
Właśnie serial sobie ściągam z tego.
Właśnie serial sobie ściągam z tego.
Masz moze jakies Wolne zaproszenia burżuju
Nie mam.
Ostatnio edytowany przez dulu (2016-02-07 18:06:54)
dział anime już tam padł, a przynajmniej umiera, ale zapke Ci wyślę.
Ja akurat szukam jakiegoś invite, tyle że nie ze względu na anime. Chyba po prostu wykonam upload.
https://p2mforum.info/t/385369/
Upload w p2m to dla mnie koszmar. Męczysz się z tworzeniem skrzynek pod upload na skrzynki do downloadu, wymagają od ciebie określonej ilości skrzynek dla danej wielkości pliku i wszystkie fragmenty na wszystkich pocztach na czas sprawdzenia wstawki muszą działać, a większość serwerów dosyć szybko takie rzeczy usuwa, więc liczy się czas. Udało mi się przemęczyć to na haszkod.pl (35 GB), ale strona wraz z nowym rokiem przestała istnieć wraz z profilami społecznościowymi i nikt nie wie, co się z nią naprawdę stało. Mam po tym uraz.
Ostatnio edytowany przez marek2fgc (2016-02-07 23:56:48)
Dostałem zaproszenie od użytkownika, ale administracja odrzuciła mnie, za rzekomego spambota...
Masz może pocztę na jakimś ruskim serwerze albo maila z dziwną kombinacją liter?
Mail w własnej domenie @nalapl3.xyz.
wysłać następne?
Nie trzeba.
wysłać następne?
A czy ja tez mógłbym prosic?
ssdsso2@o2.pl
poszło na pw.
poszło na pw.
Dzieki wielkie !!