Nie jesteś zalogowany.
Miałem dziś zadąć coś z jajem, ale po usłyszeniu wiadomości o odejściu z tego świata Muhammada Ali, ograniczę się do kilku słów.
Hishoka Drop The Animation – jednoodcinkowa OVA na bazie mangi pod tym samym tytułem autorstwa Haruki. Sympatycznie przedstawione życie w korporacji. Oczywiście w realu tego raczej nie uświadczycie, więc nie napalajcie się nagle na zmianę pracy na biurową. Zarówno wersję papierową, jak i animowaną, mogę polecić z czystym sercem.
Odcinek do pobrania: OVA 01
Softsub:
Rozdzielczość: 720×480
Źródło: H264/AVC (710 kbps)
Dźwięk: AC3 (192 kbps)
Kurcze, a już myślałem, że rozstałeś się z tym ruskim hostem.
Zarówno wersję papierową, jak i animowaną, mogę polecić z czystym sercem.
- mówisz, że wzrusza do tego stopnia, że bez rolki papieru (ew. pary skarpetek) się nie obejdzie?
Anime makes you stupid
Kurcze, a już myślałem, że rozstałeś się z tym ruskim hostem.
- mówisz, że wzrusza do tego stopnia, że bez rolki papieru (ew. pary skarpetek) się nie obejdzie?
Głównie z powodu ostatnich ruchów na MEGA. Odcinek mało waży, więc postanowiłem wciepać na putinówkę.
A na mangę warto rzucić okiem. Można chyba w skarpetce, można z rolką papieru toaletowego czy chusteczkami. Dokładnie nie powiem, bo mi cioteczny brat ze strony matki tylko o tym wspominał.
koni napisał:Kurcze, a już myślałem, że rozstałeś się z tym ruskim hostem.
Głównie z powodu ostatnich ruchów na MEGA. Odcinek mało waży, więc postanowiłem wciepać na putinówkę.
A na mangę warto rzucić okiem. Można chyba w skarpetce, można z rolką papieru toaletowego czy chusteczkami. Dokładnie nie powiem, bo mi cioteczny brat ze strony matki tylko o tym wspominał.
Mango lepsze. Nawet ma jakiś plot.
Niestety znowu te wielkocycki. Mnie to zniechęca do oglądania.