Nie jesteś zalogowany.
Tłumaczenie: Areki-chan
Korekta: Lamarus
Typesetting: [GJM]
Timing: [GJM]
Wideo: [GJM]
Karaoke: [GJM]
QC: Areki-chan
Opis: Program Kształcenia Czarodziejek. Niezwykle popularna gra RPG, wokół której krążą plotki, jakoby grając w nią, można stać się prawdziwą czarodziejką. To właśnie przytrafia się Koyuki, która od zawsze pragnęła pomagać ludziom. Świat magii nie jest jednak tak baśniowy jak się wydaje...
XDCC jak zawsze na naszym kanale.
#hyouryuusha@irc.rizon.net
Ostatnio edytowany przez Areki-chan (2017-05-03 00:21:41)
Czemu nowy tytuł, choć Akagami i Kamisama nie skończyone? Jakie nastawienie do skończenia tego tytułu?
Czemu nowy tytuł, choć Akagami i Kamisama nie skończyone? Jakie nastawienie do skończenia tego tytułu?
Możesz przestać ujadać jak ta stara płyta. Śnieżkę i Kamisamę skończy kiedy będzie tego chciała
Podoba się?
"Nie wiem o co w tym chodzi bo to nie ma najmniejszego sensu." - Ken-chan
Nie spoileruj ludziom, Lamciu.
Nie ma co, niezła zachęta do oglądania.
Lam ogarnij swoją zonę by dokończyła
Ostatnio edytowany przez Witax (2016-10-06 21:07:12)
i5-8600K OC 4.8Ghz, MSI Z370 Tomahawk, HyperX Predator 16GB 3000MHz/3333Mhz, Samsung 960 EVO 250GB.
Headphones: AKG K712 PRO, AKG K612 PRO, Beyerdynamic DT-990 Edition 250ohm
DAC: SMSL SD-650+mod by mikolaj612+Muses 8820 + ad797AR SMSL M8 | AMP: Rapture by mikolaj612
Zapewne.
Niestety przynoszę złą nowinę.
W tym sezonie robię jedno anime w GJM, dwa korekcę Lamowi, zaczął się rok akademicki, mam cały tydzień zawalony zajęciami od rana do wieczora (na których muszę być, bo to prawie wszystko ćwiczenia), a na dodatek zalegam z paroma pobocznymi projektami w GJM.
Krótko mówiąc: jak mi ktoś doby do 48 godzin nie wydłuży, zwyczajnie nie wyrobię.
Jeszcze prościej: MahoIku jest wstrzymane, a może nawet porzucone. Nie chcę tego porzucać, ale nie chcę też robić ludziom nadziei :<
A mówiłem, że murzynienie w GJM będzie jak koszula w... ( ͡° ͜ʖ ͡°)