Nie jesteś zalogowany.
Dwudziesty pierwszy, dwudziesty drugi i dwudziesty trzeci odcinek Steins;Gate Zero już na ansi.
Cierpliwość wielu z was nareszcie została nagrodzona. Zero miało swoje słabsze momenty, ale i tak oceniam, że bajka prezentowała się zacnie. Zobaczymy jeszcze, czym też zaskoczy nas za tydzień odcinek specjalny.
Ogromne podziękowania dla Lamarusa za korektę. Współpracowało nam się nadzwyczaj przyjemnie i mam nadzieję, że będzie jeszcze w przyszłości okazja coś razem skrobnąć.
Seria ma mieć 24 czy 25 odcinków? Tak pytam, bo zapewne zacznę oglądać jak ją ukończycie =)
Seria ma mieć 24 czy 25 odcinków? Tak pytam, bo zapewne zacznę oglądać jak ją ukończycie =)
Steins;Gate Zero
23 Odcinki + 1 specjal.
Ja i tak czekam na wydanie BD. Chociaż bardziej martwię się ze to wydanie mnie zawiedzie i nie będzie happy endu.
Ostatnio edytowany przez XxBhaalxX (2018-12-19 01:38:46)
A ja przy okazji zapytam, czy wskazane jest przypomnienie sobie oryginalnej serii? Bajkę oglądałem dobre kilka lat temu i nie pamiętam już szczegółów.
Pani Marto, lud tej ziemi (tzn. ja) przypomina o specjalu S;G.
PS: ten specjal to pewnie niezłe guano, ale niepisana zasada brzmi, żeby oglądać z gotowym zestawem subów.
Ostatnio edytowany przez Kamiyan3991 (2018-12-26 01:17:56)
Ryzen R5 5600X
GTX 1660 Super
16GB 3200 MHz
Kingston KC3000
Pierwsze cztery odcinki Posępnego Mononokeanu zawitały na ansi.
W oczekiwaniu na drugi sezon Mononokeanu podrzucam pierwszą porcyjkę subków do pierwszego sezonu. Napisy do 1 i 2 odcinka to przeróbka starych skryptów Maxa, które odświeżyłam, oczywiście, za jego zgodą. Mam nadzieję, że to nowe wydanie zaostrzy wasze apetyty na sezon numer dwa
Ten specjal to guano o robieniu walentynkowych czekoladek. Mój mózg nie zniesie tak potężnej dawki pitolenia o niczym.
Aha, czyli można olać. Myślałem, że to chociaż coś strawnego.
Ryzen R5 5600X
GTX 1660 Super
16GB 3200 MHz
Kingston KC3000
Dwudziesty czwarty i ostatni odcinek Tokyo Ghoul:re już na ansi.
No i ostatni odcinek Tokyo Ghoula za mną. Nie będę się rozwodzić nad jakością (bądź jej brakiem) tej adaptacji, bo opinie znajdziecie w internecie i to gdziekolwiek nie zerkniecie. Od strony subberskiej Ghul był wyjątkowo mało wymagający, tłumaczył się łatwo, prosto i przyjemnie i na tym poprzestańmy. Życzę wszystkim miłego seansu ostatniego epizodu historii Kanekiego i jego paczki!
Dziękuję bardzo za napisy do TG, fajnie że wziełaś tę serię, gdyż lubię bardzo twoje napisy.
Od strony subberskiej Ghul był wyjątkowo mało wymagający, tłumaczył się łatwo, prosto i przyjemnie i na tym poprzestańmy.
Kupiaste serie dość łatwo się tłumaczy. Aniołka kiedyś zrobiłem w półtorej godzinki.
Ryzen R5 5600X
GTX 1660 Super
16GB 3200 MHz
Kingston KC3000
W sumie pamiętam, że Ghul √A miał chyba najmniej linijek ze wszystkich serii, jakie robiłem.
Bodajże ostatni odcinek tamtego sezonu nie miał nawet 80 linijek (przynajmniej w DDY).
No i też był słaby, ale nie tak jak drugi sezon :re.
Ostatnio edytowany przez Kamiyan3991 (2018-12-28 15:04:40)
Ryzen R5 5600X
GTX 1660 Super
16GB 3200 MHz
Kingston KC3000