Nie jesteś zalogowany.
Spodobało Ci się nasze tłumaczenie? Zajrzyj na jp-gaming.pl lub polub nas na Facebooku!
Soundtrack Fukumenkei Noise jest świetny w stylu kapel garażowych https://www.youtube.com/watch?v=BwLUQ8bjLz8
i5-8600K OC 4.8Ghz, MSI Z370 Tomahawk, HyperX Predator 16GB 3000MHz/3333Mhz, Samsung 960 EVO 250GB.
Headphones: AKG K712 PRO, AKG K612 PRO, Beyerdynamic DT-990 Edition 250ohm
DAC: SMSL SD-650+mod by mikolaj612+Muses 8820 + ad797AR SMSL M8 | AMP: Rapture by mikolaj612
Soundtrack Fukumenkei Noise jest świetny w stylu kapel garażowych https://www.youtube.com/watch?v=BwLUQ8bjLz8
Wrzucają te kawałki oficjalnie na YT! <3 Ktoś z ich Marketingu robi to dobrze
Spodobało Ci się nasze tłumaczenie? Zajrzyj na jp-gaming.pl lub polub nas na Facebooku!
Daję cynk, że jest dostępna lepsza wersja z Amazonu:
https://www.nyaa.se/?page=search&cats=0 … kei+Amazon
Dwie wersję napisów (CR & Amazon) + lepsze audio/video.
Ogółem w tym sezonie HorribleSubs to przeważnie gorszy/najgorszy wybór. ^^
Ostatnio edytowany przez Kamiyan3991 (2017-04-18 23:15:44)
Ryzen R5 5600X
GTX 1660 Super
16GB 3200 MHz
Kingston KC3000
Daję cynk, że jest dostępna lepsza wersja z Amazonu:
https://www.nyaa.se/?page=search&cats=0 … kei+AmazonDwie wersję napisów (CR & Amazon) + lepsze audio/video.
Ogółem w tym sezonie HorribleSubs to przeważnie gorszy/najgorszy wybór. ^^
O, dzięki! Nie ukrywam, że przyda się alternatywne ang. tłumaczenie. Chętnie porównam sobie niektóre fragmenty.
A tymczasem na ANSI lądują napisy do drugiego odcinka. Enjoy!
/AS
Pal licho tłumaczenie. Przy Amazonie nie masz dźwięku jak z radia, no i lepszy obraz przy mniejszej wadze pliku.
Horrible to chybiony wybór synchro. Tak samo Creatorów i Bahamuta nie polecam na tym oglądać.
https://diff.pics/1REXzXarPz8I/3
Ostatnio edytowany przez Kamiyan3991 (2017-04-19 00:14:48)
Ryzen R5 5600X
GTX 1660 Super
16GB 3200 MHz
Kingston KC3000
Dałoby radę dodać synchro do tej wersji z amazona? Czy to raczej dopiero po wyjściu całości?
Dałoby radę dodać synchro do tej wersji z amazona? Czy to raczej dopiero po wyjściu całości?
Wystarczy sek przesunąć do przodu, pewnie nie jest idealnie ale już nadaje się do oglądania.
i5-8600K OC 4.8Ghz, MSI Z370 Tomahawk, HyperX Predator 16GB 3000MHz/3333Mhz, Samsung 960 EVO 250GB.
Headphones: AKG K712 PRO, AKG K612 PRO, Beyerdynamic DT-990 Edition 250ohm
DAC: SMSL SD-650+mod by mikolaj612+Muses 8820 + ad797AR SMSL M8 | AMP: Rapture by mikolaj612
kezerek napisał:Dałoby radę dodać synchro do tej wersji z amazona? Czy to raczej dopiero po wyjściu całości?
Wystarczy sek przesunąć do przodu, pewnie nie jest idealnie ale już nadaje się do oglądania.
Jeśli ktoś chciałby się podjąć zrobienia synchro, chętnie dodam je do paczki z napisami
/AS
Ostatnio edytowany przez jpgamingpl (2017-04-20 00:11:34)
Miśki, napociłem się trochę, a nie czytacie:
http://animesub.info/forum/viewtopic.php?id=260179
Cała procedura zajmuje jakieś 30 sekund. Przy okazji idzie nawet poprawić timing, jeśli wygenerujesz klatki Xvida i odpalisz je w TPP, ale nie chce mi się rozszerzać tego mini poradnika o tę kwestię.
Ryzen R5 5600X
GTX 1660 Super
16GB 3200 MHz
Kingston KC3000
Dzięki wielkie. Nie wiedziałem nawet o istnieniu tego poradnika.
Ostatnio edytowany przez kezerek (2017-04-20 02:26:11)
Na ANSI wylądowały właśnie napisy do 3. odcinka Fukumenkei Noise. Seria mocno się rozkręca!
/AS
W końcu obejrzałam Smoczą Pokojówkę . Dzięki wielkie za napisy. Naprawdę przyjemna seria i świetnie się ją oglądało z waszymi napisami.
Jedyne co mi się rzuciło w oczy, to w odcinku z walką o najlepsze bento (9, 10?), Kobayashi i Toru wypowiadają się o sobie w formie męskiej (albo to ktoś inny tak o nich mówi... coś tam było "sami musicie załatwić sobie składniki" - czy jakoś tak...).
A takie pytanie w temacie tego anime - planujecie może w wolnej chwili przetłumaczyć też special, który wychodzi we wrześniu?
W końcu obejrzałam Smoczą Pokojówkę . Dzięki wielkie za napisy. Naprawdę przyjemna seria i świetnie się ją oglądało z waszymi napisami.
Jedyne co mi się rzuciło w oczy, to w odcinku z walką o najlepsze bento (9, 10?), Kobayashi i Toru wypowiadają się o sobie w formie męskiej (albo to ktoś inny tak o nich mówi... coś tam było "sami musicie załatwić sobie składniki" - czy jakoś tak...).
A takie pytanie w temacie tego anime - planujecie może w wolnej chwili przetłumaczyć też special, który wychodzi we wrześniu?
Dzięki! Wskazany fragment poprawiony, był to odcinek ósmy Odcinek specjalny na pewno wrzucimy na warsztat. W razie gdybym przysnął - prośba o przypomnienie w tym temacie
/AS
Ostatnio edytowany przez jpgamingpl (2017-05-02 10:09:00)
Ósmy też brałam pod uwagę, ale oglądałam kilka jeden po drugim i mi się trochę zlały.
Przypomni się, jak zajdzie potrzeba. ^^
I powodzenia przy wiosennej serii. Jeśli na koniec nie okaże się jakąś klapą, to chętnie w ciemno obejrzę, bo póki co, podobała mi się każda seria, którą braliście na warsztat.
I powodzenia przy wiosennej serii. Jeśli na koniec nie okaże się jakąś klapą, to chętnie w ciemno obejrzę, bo póki co, podobała mi się każda seria, którą braliście na warsztat.
Szczerze polecam, bo seria jest naprawdę obiecująca
Tymczasem na ANSI lądują napisy do 4. epizodu Fukumenkei Noise. Odcinek sponsorują foszki Nino oraz Mio
/AS
Piąty odcinek Fukumenkei Noise, który absolutnie rozbija bank, jest już dostępny na ANSI!
Poznajemy w nim lepiej backstory Momo, a to zaledwie wierzchołek feelsowej góry lodowej. Ponadto wieszczę uszczuplenie grupies Yuzu
/AS
jpgamingpl napisał:Ponadto wieszczę uszczuplenie grupies Yuzu
Gusła ot co! Yuzu I LOVE YOU <3 xD