Nie jesteś zalogowany.
Wystarczy popatrzeć na nowe ripy Horribla:
Niżej macie porównanie starej wersji z nową:
http://diff.pics/Tb0D8sX0IXXX/6
Ryzen R5 5600X
GTX 1660 Super
16GB 3200 MHz
Kingston KC3000
Jest dobrze.
Mniejsza waga --> więcej miejsca na dysku --> więcej serii --> mniej wydanych pieniędzy na dysk
Gorszy obraz? Też dobrze. Dbają o nasze oczy (oglądasz z bliska i widzisz "artefakty", jednocześnie psując sobie wzrok; oglądasz z daleka i nie masz takiego problemu).
Jest dobrze.
Mniejsza waga --> więcej miejsca na dysku --> więcej serii --> mniej wydanych pieniędzy na dysk
Gorszy obraz? Też dobrze. Dbają o nasze oczy (oglądasz z bliska i widzisz "artefakty", jednocześnie psując sobie wzrok; oglądasz z daleka i nie masz takiego problemu).
hubi1 lubi tą wiadomość
Super, dodatkowy powód, by czekać na BD
Obecnie odwrócili te zmiany i nadal można pobierać 2pass. Najdziwniejsze jest, że hiszpańska grupa ripująca PuyaSubs mogła zdobyć 2pass, a reszta umiała tylko crf.
We have re-released the releases today with it's proper encode (usual filesize). Previously released releases, with the exception of Rewrite, had 0 problems. You do not need to re-download the releases if you have already downloaded the old, smaller filesize releases (unless you're archiving and want consistency with the filesizes/quality).
Na Horrible wróciły już normalne ripy.
We have re-released the releases today with it's proper encode (usual filesize). Previously released releases, with the exception of Rewrite, had 0 problems. You do not need to re-download the releases if you have already downloaded the old, smaller filesize releases (unless you're archiving and want consistency with the filesizes/quality).
Na Horrible wróciły już normalne ripy.
To kiedy to się właściwie działo? Bo ten news był wstawiony na stronę Horrible 17 dni temu.
To nie oznacza, że news jest sprzed 17 dni. Po prostu Dao edytował jakiś swój niedawny wpis. Cała akcja była ogólnie wczoraj, a herkz pisał na reddicie, że najwidoczniej planowali to od roku, bo z tego okresu pochodzą ich nowe ustawienia kodeka. Chyba chcieli wprowadzić to tak, żeby nikt się nie skapnął. ^^
Ostatnio edytowany przez Kamiyan3991 (2017-03-12 15:07:36)
Ryzen R5 5600X
GTX 1660 Super
16GB 3200 MHz
Kingston KC3000
Odcinek DB sprzed 2 tygodni ważył wyraźnie mniej niż standardowo, ale już zeszłotygodniowy był normalny.
~Shounen . DBNao.net . Grupa Mirai . Cytaty z anime
Dzieją się jakieś dziwne rzeczy:
LINK
Przejrzałem tylko ten wpis na szybko, ale z tego wynika, że na tę chwilę piratom żyje się lepiej niż abonentom, bo CR podmienia video na gorsze już dzień po premierze.
Ryzen R5 5600X
GTX 1660 Super
16GB 3200 MHz
Kingston KC3000
Jak dobrze, że oglądam w 480p.
"Ore no Imouto jednak miało jakieś tam przesłanie czyli, że 14 latka może grać w zboczone, incestowe gry +18 pod warunkiem, że się dobrze uczy i nie sprawia innych problemów" - Ken-chan
Jak dobrze, że oglądam w 480p.
Co nie?
Sado napisał:Jak dobrze, że oglądam w 480p.
Co nie?
Jak dobrze, że w ogóle nie oglądam.
bodzio napisał:Sado napisał:Jak dobrze, że oglądam w 480p.
Co nie?
Jak dobrze, że to anime ogląda mnie.
"Nie wiem o co w tym chodzi bo to nie ma najmniejszego sensu." - Ken-chan
dulu napisał:bodzio napisał:Co nie?
Jak dobrze, że to anime ogląda mnie.
Jak dobrze, że to ja ogląda ciebie.
Zaczęła się walka o zachowanie twarzy, kek.
Oficjalne oświadczenie
Ryzen R5 5600X
GTX 1660 Super
16GB 3200 MHz
Kingston KC3000
PR dało dupy.
Odkopuję.
Postanowiłem, że powinienem trochę wspomóc twórców chińskich bajek i kupić abonament na Crunchyrollu, co też uczyniłem. Nie zamierzam jednak z niego zbyt często korzystać - to takie lekarstwo na moje sumienie. Dalej będę pobierał baje na dysk, jednakże zastanawiam się, czy jest sens płacić na serwis, który ma jakąś bajeczkę w bazie, ale nie jest dostępna do obejrzenia w Polsce z powodu blokady regionu czy czegoś w tym stylu. Ktoś wie coś na temat ów blokady? Dlaczego to w ogóle istnieje, skoro płacę, to chcę mieć dostęp...