Nie jesteś zalogowany.
Sequel tudzież poboczna historia do anime Trinity Seven w postaci filmu.
Przynajmniej nikt nie powie, że coś stallujemy
Tłumaczenie: Norek
Tłumaczenie piosenki: Nicole Cover (gościnnie)
Korekta: Kathryn
Typesetting: _Keeko, Nala_Alan
Timing: _Keeko
QC: Tempest
Kodowanie: Sairanix
Dane techniczne:
Wideo: 1280x720 Hi10p CRF 16
Audio: AAC 320 kbps
Źródło: BDMV
Linki:
NYAA | ANIDEX | STRONA GRUPY
XDCC na kanale IRC #csg@irc.rizon.net, a DDL tutaj.
Ostatnio edytowany przez Norek (2017-07-06 22:47:36)
Można dodać napisy osobno do pobrania?
A wydawałoby się, że jeden plik do pobrania zamiast 3 (wideo+suby+czcionki) to zaleta a nie wada, ech.
Można wiedzieć po co ci same napisy skoro synchro jest tylko do naszego wydania?
Można wiedzieć po co ci same napisy skoro synchro jest tylko do naszego wydania?
Raczej każdy się domyśla po co mu same napisy.
Zawsze można je wyciągnąć samemu
Sairanix napisał:Można wiedzieć po co ci same napisy skoro synchro jest tylko do naszego wydania?
Raczej każdy się domyśla po co mu same napisy.
Chce oglądać w lepszej jakości wydaniu? Np. w FHD Online?
Dzięki za informacje. A odpowiadają na pytanie po co ja anime wole obejrzeć z ivoną.
Dzięki za informacje. A odpowiadają na pytanie po co ja anime wole obejrzeć z ivoną.
Ale przecież to psuje oglądanie. Ivona niezbyt dobrze radzi sobie z obcymi wyrazami, skrótami itp.
Już nie mówię jak są jakieś przypisy wstawione, czy też inne wstawki wychodzące poza główny dialog.
Kiedyś też tak próbowałem obejrzeć jakiś film, to był pierwszy i ostatni raz.
Nawet jak wolno się czyta to już lepiej zatrzymać i w spokoju przeczytać niż bawić się z syntezatorem movy.
Mi to nie przeszkadza ja anime tylko z ivoną oglądam.
Ostatnio edytowany przez kirito21 (2017-07-08 18:50:19)
Ty tak na poważnie?
Tak
kirito21 zapomniał wspomnieć że ivona to jego dziewczyna, maniaczka anime, która wciągnęła go do świata japońskiej animacji, prawda ?
bo przecież nikt się nie skazuje dobrowolnie na polski translator o głosie robota, gdy ma oryginalną wersje językowa i napisy, ja wiem ze panuje wtórny analfabetyzm, no ale przecież nie aż tak !!!
Znam zwolenników i przeciwników ivony, a z tego co wiem sporo ludzi korzysta z ivo do oglądania filmów czy anime. Nie widzę już różnicy między ivo a zwykłym lektorem jak napisy są dobrze zrobione. A jak chce sobie poczytać to sięgam po mangę lub książkę.
Dziwne te dzisiejsze dzieci.
Dziwne te dzisiejsze dzieci.
Ostatnio edytowany przez Kilgur (2017-07-08 20:30:02)
ara ara...
Ja tam skomentuję wydanie - czemu sporo linii dialogowych jest nieprzetłumaczonych?
Zapewne chodzi ci o skille wypowiadane po angielsku - too much effort. A jeżeli o jakieś inne dialogi, hm, ode mnie żaden nieprzetlumaczony dialog nie wyszedl