Nie jesteś zalogowany.
Strony 1
Tłumaczenie: Askara
Korekta: Puotek
Typesetting: Vincent_Law, [Commie]
Czasówka, kodowanie: [Commie]
Ostatnio edytowany przez Puotek (2018-09-01 20:04:17)
Pierwszy odcinek DIVE!! już dostępny!
Oddaję w wasze ręce pierwszy odcinek DIVE!! Niektórzy pewnie się zdziwią, bo najpierw planowałam tę serię, potem zrezygnowałam, ale ostatecznie Puotek mnie namówił i oto jestem. No ale wszak kobieta zmienną jest Życzę wszystkim miłej zabawy z garstką sympatycznych chłopaków, pragnących spełnić swoje sportowe marzenia i aspiracje! Oby spodobało wam się tak, jak mi.
Wracamy po krótkiej przerwie. Czwarty odcinek dodany, dwa następne w korekcie, powinny pojawić się w weekend.
Od teraz linki do odcinków wyłączne na MEGA.
Siódmy odcinek gotowy.
Dzieki wielkie juz sznurek mialem naszykowany zeby z nudow sie powiesic
ara ara...
9 dodany, 10 przeszedł już korektę, pewnie pojawi się jutro.
Dziesiątka. Jedenasty po weekendzie.
Jedenastka gotowa, wrzuciłem też poprawioną wersję odcinka szóstego.
Dwunasty i ostatni odcinek już gotowy do pobrania!
No i oto dotarliśmy do końca bajki o skoczkach do wody. Nie obyło się bez problemów różnej natury a także przestojów, ale daliśmy radę. Cóż, nie ma rzeczy, której taka ekipa by nie zrobiła Ogromne dzięki dla chłopaków - Puotka za korektę i całą zabawę ze zlepieniem hardków, oraz Vincenta za pomoc przy tsie. Zapraszam na seans ostatniego odcinka i mam szczerą nadzieję, że spodoba wam się równie mocno, jak mnie!
Dzieki wielkie
ara ara...
dzięki za serie :}
Całość zaktualizowana do wersji BD. Część scen ma poprawioną animację, poza tym zmian brak. Skrypt też niczym nie różni się od tego z poprzedniego wydania.
Strony 1