Nie jesteś zalogowany.
Zacznijmy od tego, że HS to zwykły speedsub, oni nie przykładają zbytnio uwagi do jakości, ale do tego żeby wydać jak najszybciej. Z tego w sumie słyną.
HS to nic nie tłumaczy, jedynie ripują oficjalne wydania Crunchyroll, Funimation, Amazon, Netflix itp.
Ostatnio edytowany przez Nala_Alan (2017-09-21 18:42:15)
XxBhaalxX napisał:A co będziecie udostępniać te napisy? Czy może softy zrobicie? Ja się bawię w bd wiec dla mnie lepiej jak będę mógł sobie suby wyciągnąć lub pobrać.
Dlaczego zakładasz, że oni sami będą coś tłumaczyć.
Nic nie zakładam, ale jeżeli chcą być tacy fer wobec wszystkich, niech tak zrobią. A jeśli nie, to po co w ogóle ten temat może od tego trzeba zacząć.
Ostatnio edytowany przez XxBhaalxX (2017-09-21 18:58:15)
Wiesz, oni to jeszcze bardzo ambitnie hostują od siebie. I jeszcze google im reklam nie zablokował.
Japoński Cesarz wywieszając prześcieradło chciał udowodnić ludowi, że jego żona była cnotliwa, a oni zrobili z tego flagę.
Zacznijmy od tego, że dostałem PW z zapytaniem czy mogą użyć moich napisów do Overlorda II u siebie. Odpisałem im, że NIE ale oni i tak je wstawili.
Odechciewa mi się przez takie osoby robienia tych napisów bo jak widać zero jest szacunku dla autora. Nie wspominając, że w opisie anime u nich nie ma wzmianki o tłumaczu. Dlatego jeżeli oni nie usuną tych odcinków to ja zawieszam tłumaczenie Overlorda II do końca. Jak ktoś chce to ma szybciej na anime-online albo shindenie czy animezone.
Zacznijmy od tego, że dostałem PW z zapytaniem czy mogą użyć moich napisów do Overlorda II u siebie. Odpisałem im, że NIE ale oni i tak je wstawili.
Odechciewa mi się przez takie osoby robienia tych napisów bo jak widać zero jest szacunku dla autora. Nie wspominając, że w opisie anime u nich nie ma wzmianki o tłumaczu. Dlatego jeżeli oni nie usuną tych odcinków to ja zawieszam tłumaczenie Overlorda II do końca. Jak ktoś chce to ma szybciej na anime-online albo shindenie czy animezone.
Witamy po ciemnej stronie tłumaczenia anime. Masz trzy opcje:
- rzucić to w cholerę;
- wrzucać na listy;
- mieć na to wywalone;
- tłumaczyć i wydać po zakończeniu jakiś czas (często wtedy już nie podbierają, ale nie jest to pewniak).
Szansa na to, że ciebie posłuchają i nie będą wrzucać wynosi jakieś 5%
Już się popłakałeś ? Bo ten szantaż jak u dzieciaka może masz z 12 lat jak nie mniej ...
Co do odcinków to tak jakbym chciał i wyraził ZERO szacunku do autora to bym wymazał wszystkie wzmianki w napisach:) I co wtedy byś mnie poskarżył o to samo ?
Faktycznie jak ktoś chce może oglądać na shindenie, animezone no ale jak tu oglądać gdzie zanim włączysz player wyskoczy Ci 20 reklam ? Gdzie tu sens ?, a może na anime odcinki gdzie kopią Ci krypto waluty w tlę ? Takie serwisy polecasz ? Skoro tak to chyba jesteś JANUSZEM społeczności anime i tak dbasz o społeczność
No to albo lista, albo możesz już zwiesić tłumaczenie w tym momencie, bo takie ścierwo honoru nie ma żadnego i będzie brać nadal
A potem ludzie się dziwią dlaczego tyle serii do połowy przetłumaczone.
Ostatnio edytowany przez Pitbull01 (2018-02-07 19:04:41)
No to albo lista, albo możesz już zwiesić tłumaczenie w tym momencie, bo takie ścierwo honoru nie ma żadnego i będzie brać nadal
A potem ludzie się dziwią dlaczego tyle serii do połowy przetłumaczone.
+1
Witamy po ciemnej stronie tłumaczenia anime. Masz trzy opcje:
- (1) rzucić to w cholerę;
- (2) wrzucać na listy;
- (3) mieć na to wywalone;
- (?) tłumaczyć i wydać po zakończeniu jakiś czas (często wtedy już nie podbierają, ale nie jest to pewniak).
FIXED:
Nie dostałeś pozwolenia na wykorzystanie to nie bierzesz napisów i tyle.
A ty jeszcze kogoś od januszy wyzywasz XD
A co jeśli ktoś bierze odcinki na inne strony to co mam też tak płakać jak on ?:)
Zapytałeś się, a ja ci odpisałem NIE. Czego k*rwa nie rozumiesz w tym słowie.
Jak ktoś mówi NIE BRAĆ TO K*RWA NIE BRAĆ, a nie i tak podpierdalasz. Skoro i tak zamierzałeś zaj*bać te suby to na ch*j się pytałeś?
Edit: cenzura - ~MasaGratoR
Ostatnio edytowany przez marek2fgc (2018-02-07 22:20:24)
Oj oj, ale ktoś się wkurzył Czy będzie ban za używanie wulgaryzmów ? Może trochę kultury ? Bo widać, że ktoś tego Cię nie nauczył Pytałem się bo zawszę się pytam
Skuty napisał:Nie dostałeś pozwolenia na wykorzystanie to nie bierzesz napisów i tyle.
A ty jeszcze kogoś od januszy wyzywasz XD
A co jeśli ktoś bierze odcinki na inne strony to co mam też tak płakać jak on ?:)
Jeśli tobie to nie przeszkadza to nie, ale skoro on się nie zgodził na wykorzystanie napisów dla onlajna, to powinieneś to uszanować i tych napisów najzwyczajniej nie brać i umieszczać na swojej stronie.
A ty jeszcze go wyzywasz od dzieciaków, januszów i płaczków. Właśnie przez takich ludzi jak ty, onlajny mają taką, a nie inną opinię.
Pomijając już bardzo niską jakość jaką oferują.
Oj oj, ale ktoś się wkurzył Czy będzie ban za używanie wulgaryzmów ? Może trochę kultury ? Bo widać, że ktoś tego Cię nie nauczył Pytałem się bo zawszę się pytam
A powiedz po co się pytasz, skoro i tak weźmiesz?
Wiesz, zajumałeś jego suby mimo odmowy, rozumiem jego złość, mało tego zachowujesz się chamsko, i tylko swoimi wypowiedziami coraz bardziej denerwujesz go, ba nawet mnie. Jedyną osobą, która w tym wypadku zasługuję na bana to Ty.
graca14 napisał:Może trochę kultury ? Bo widać, że ktoś tego Cię nie nauczył
Grzeszysz przeciw przeciw 7 przykazaniu, a jego chcesz uczyć kultury?
A on nie zgrzeszył ?
Wiesz, zajumałeś jego suby mimo odmowy, rozumiem jego złość, mało tego zachowujesz się chamsko, i tylko swoimi wypowiedziami coraz bardziej denerwujesz go, ba nawet mnie. Jedyną osobą, która w tym wypadku zasługuję na bana to Ty.
Haha za co ?;P
Usunąłem i koniec tej gówno burzy
Raziz napisał:graca14 napisał:Może trochę kultury ? Bo widać, że ktoś tego Cię nie nauczył
Grzeszysz przeciw przeciw 7 przykazaniu, a jego chcesz uczyć kultury?
A on nie zgrzeszył ?
Haha za co ?;P
Usunąłem i koniec tej gówno burzy
Nie potrafisz cytować wypowiedzi na forum? Serio?