Nie jesteś zalogowany.
Macie ósmy odcinek wydany.
Swoją drogą to jak oglądałem overlorda to zdałem sobie sprawę, czym tak naprawdę jest HorribleSubs.
Zrzynają od Crunchyroll a potem dają synonimy i upraszczają kwestie.
Lepiej późno niż wcale, a wystarczyło wejść tutaj
Ostatnio edytowany przez KieR (2018-11-11 12:59:16)
Jeszcze tylko 5 epków zostało dasz rade
Dołączam się do grona wyczekujących Powodzenia w tłumaczeniu
Heh, ja zaczynam wątpić w to że bajka zostanie skończona wystarczy zerknąć na ostatnie logowanie tłumacza
Nie dziwię się, pierwszy sezon świetny, bardzo dobrze wspominam, drugi trochę epizodyczny, ale ogólnie mi się podobał, ale trzeci... to nie mogło się udać, nie wiem, czy za szybko go chcieli wydać czy materiał źródłowy stracił na jakości, ale dla mnie nic tam kupy się nie trzymało, aż dropnąłem na przedostatnim odcinku, moje odczucia co do serii najwidoczniej zupełnie odwrotne niż oceny na malu
Nie dziwię się, pierwszy sezon świetny, bardzo dobrze wspominam, drugi trochę epizodyczny, ale ogólnie mi się podobał, ale trzeci... to nie mogło się udać, nie wiem, czy za szybko go chcieli wydać czy materiał źródłowy stracił na jakości, ale dla mnie nic tam kupy się nie trzymało, aż dropnąłem na przedostatnim odcinku, moje odczucia co do serii najwidoczniej zupełnie odwrotne niż oceny na malu
Kto co lubi ja widziałem parę scen ale mnie nie zniechęciły. Czekam na suby.
moje odczucia co do serii najwidoczniej zupełnie odwrotne niż oceny na malu
Z ciekawości zerknąłem na te oceny na MAL-u. Fakt, są coraz wyższe, ale maleje liczba oceniających. Przy sezonie trzecim jest ich prawie trzy razy mniej niż przy pierwszym - zostali tylko zagorzali fani?
Cóż, chyba jeszcze bardzo długo nie będzie napisów do serii. Chyba że ktoś coś wie o innej osobie która może je robi?
Cóż, chyba jeszcze bardzo długo nie będzie napisów do serii. Chyba że ktoś coś wie o innej osobie która może je robi?
Jak jesteś chętny, to nikt ci nie broni. A wręcz zachęcamy.
XxBhaalxX napisał:Cóż, chyba jeszcze bardzo długo nie będzie napisów do serii. Chyba że ktoś coś wie o innej osobie która może je robi?
Jak jesteś chętny, to nikt ci nie broni. A wręcz zachęcamy.
Hah widzę że żart ci się trzyma. Może za 3 lata jak skończę naukę języka.
Przecież autor tematu ostatni raz zalogowany był w święto niepodległości 2018, więc o czym tu mowa? xD
Heh i w tedy własnie napisał że do końca stycznia napisy zrobi już
Może się jedna ktoś zlituje i dorobi brakujące epki?
Może się jedna ktoś zlituje i dorobi brakujące epki?
To już ~Ognisty321 tego nie tłumaczy ?
Ostatnio edytowany przez Stingray (2019-06-24 02:46:35)
Kobieta zmienna jest
1 odcinek 4 miesiące temu.
Kolejny odcinek zrobiłem 3 miechy temu tylko nie chciało mi się go sprawdzać, do końca tego tygodnia będziecie mieć resztę pozdro
Kolejny odcinek zrobiłem 3 miechy temu tylko nie chciało mi się go sprawdzać, do końca tego tygodnia będziecie mieć resztę pozdro
No i widzicie....
O co te żale.
Ognisty321
Kobieta zmienna jest
Haha troll tygodnia.